НОВОЛУНИЕ В ЛЪВ

На 17ти август  Луната навлезе в зодиакален знак Лъв и пътувайки към Слънцето ни подготвя за ново начало. Вселената ни дава възможност да си пожелаем, да помолим за  нещо, което ни липсва в живота. Преминавайки през тази територия Луната облича театрален костюм и копнее за сцена-мястото, където ще я забележат, ще я оценят и ще й ръкопляскат. Така, всички ние, под нейно влияние, ще бъдем склонни към драматично-театрално поведение и ще искаме непрекъснати доказателства за любов, осъществяване на желанията ни по начин, по който само ние си представяме. Но нека не превръщаме проблемите в драми, да не се държим като глезено дете, а да помислим как да  дадем на любимите си хора цялата любов на света. Любов- като помощ, като топлина и съчувствие, като разбиране и подкрепа, като радост и щастие и повече време за  разговори, игри и забавления.

Новолунието ще се състои малко преди изгрева- в 05,41 часа на 19ти август и ще съвпадне с Божествената Нова година, според учителя Петър Дънов. Двете събития ще дадат силен тласък в живота ни. Новолунието ще бъде изключително мощно, близо до царската звезда Регулус. Някои астролози го наричат приказно, защото ще се случи с подкрепата на Марс/ действие, енергия и сила/ и ще помогне за реализиране на нашите цели. То ще ни даде прекрасна възможност да разпознаем и предпочетем същественото, да видим центъра- това, което ни вдъхновява и ни дава радост. Лъвът е знакът на сърцето. Като неподвижен знак, той се свързва с постоянния огън, който винаги гори и топли. Огънят на любовта, която минава през сърцето.

Сега е времето, когато трябва да искаме да се случат мечтите ни, желанията ни. Сега трябва да дадем път на новото, да откроим  и да покажем ясно себе си. Сега е време за нашата  главна роля.

Областите от живота, които Лъвът управлява са:

  • личните сърдечни връзки- любовни срещи, романтика, флирт, даване и търсене на одобрение, децата
  • творчеството- ентусиазъм, страст, артистично изразяване, проекти, себереализация
  • даване на любов- щедрост, лоялност, доброта, насърчаване
  • удоволствия и празнуване- забавления, игри, забави, поемане на риск за силни изживявания
  • достойнство- силна индивидуална изява, самоувереност, признание, доброжелателност
  • решителност- издръжливост, довеждане докрай, лидерство, целенасоченост

И така…пишете смело желанията си, следвайте своя път без колебания и очаквайте от Вселената своите заслужени  подаръци.

Лято е… ваканция за много от нас- най- хубавото време за все „лъвски“ неща- любов,  романтика, срещи с приятели, богати трапези, безкрайни игри с децата под звездите.

Нека Новолунието ни донесе късмет, мечтания шанс, удовлетворение и вдъхновение за нови начинания, нови проекти и отношения, които ще ни радват години напред!

Автор: Евгения Вълчева, астролог
Ако желаете лична астрологична консултация, свържете се с нас през формата за контакт ТУК!

Ваша,
Ирина

Вашите коментари