Новолуние в Телец 2021

На 11 май в 22 ч. настъпва поредната среща и прегръдка на Слънцето с Луната, а това именно, представлява

Новолунието. Този  месец то ще бъде в 21-ия градус на Телец – най-материалният знак, знакът  на парите, на изобилието на живота. Това е и най-стабилният, здрав и плодовит знак- земен, неподвижен. Свързва се с нашата самооценка, с нашите ресурси, ценности  и представата ни за самите нас, както и с финансовите и материалните притежания, недвижимата собственост. Спокойствие, трудолюбие, постоянство, доброта, практичност, доверие, стабилни устои, хармония  с природата, артистичност,  любов към комфорта,  здрави ценности- това са  ключови думи за знака. Търпението, характерно за всички земни знаци, при Телеца е най-силно представено.

Новолунието ще ни даде възможност да разберем от какво имаме наистина нужда, да избистрим ценностите си, да им дадем възможност да се материализират, да придвижим напред идеите си, приемайки новото и освобождавайки се от остарелите, натрупани и позабравени вещи, отношения, модели на поведение.  Разбира се, Телецът има и тъмна страна, в която се събират желанието за презадоволяване на всякакви физически, чувствени, материални апетити, твърдоглавие, алчност, инат, прекалено затъване в материята, нежелание за промяна, застой. От срещуположния знак по оста на притежанията – Скорпион, той черпи негативност, недоверчивост, мнителност, силна ревност, обидчивост, вманиачване и пристрастяване. Всички гореизброени положителни и отрицателни проявления и характеристики на знака ще бъдат обект на обследване от страна на Новолунието.

Опитайте се да взаимствате  от хубавите качества, а лошите, ако сте честни към себе си – да осмислите и опитате да ограничите от живота си. Това ще бъде период, в който ще настъпят промени, свързани, най-вече с нашите пари, земя, имоти, финансови ресурси. Възможни са внезапни загуби или неочаквани постъпления. Да не забравяме, че в Телец се намира най-непредвидимата в своите действия планета- господарят на хаоса Уран, която цяла година ще се вихри в трудна  квадратура със Сатурн във Водолей. Като цяло Новолунието е подкрепено с благоприятни аспекти от Плутон в Козирог и Нептун в Риби. Водната енергия на Риби ще засили интуицията и емоциите. Близостта на Лилит с Новолунието може да ни срещне със страхове, свързани с финансови трудности или с това как се оценяваме и как ще ни възприемат и оценяват околните- пак въпроси за нашата самооценка.

Но все пак  Управител на Новолунието е малкият добротворец и благодетел на Зодиака- Венера- планетата на красотата, хармонията и комфорта на душата и тя ще ни дари с много красиви емоции и мигове. Внимавайте само, да не изпадате в обяснителен режим, да не допускате много и излишно говорене, обсъждане, клюки, защото Венера /женската енергия/  вече е в знак Близнаци, а там  не е в силна позиция. Сега е времето да преразгледаме отношението си и към храната, защото преяждането, системното прекаляване с нездравословни храни, емоционалното хранене, заместващо липсата на качествена връзка с нашата същност, са свързани с ниско  самочувствие, а оттам пряко и с нашето здраве. Така че, укрепете физическото си тяло, следвайки нов план /Телецът обича да планира/, действайте като покажете търпение, упоритост, изпълнителност, издръжливост и последователност. Така ще направите крачка напред, а с новата визия ще постигнете и удовлетворение в живота си.

Както всеки месец, и сега ще пишем желания- до 10, в рамките на 24 часа. Не е трудно….всеки иска това, за което отговаря Телецът- благоденствие, изобилие, по-голям и удобен дом, повече средства за по-добри условия, качество и стандарт на живот.

Предложенията на Жан Спилър ще ви помогнат да формулирате мечтите си в ясни и конкретни желания към Вселената. Припомням, че формулировката с „искам“ е на автора, но можете да я замените с изказване в сегашно време – все едно е факт.

Телецът управлява:

Натрупването- пари, материален комфорт, собственост, притежания:

-искам много пари по удовлетворяващ начин,

-искам с лекота да предприема стъпките към придобиване на нов дом, кола и т.н.

-искам да живея в комфортна обстановка,

-искам всички безпокойства, свързани с пари, да ме напуснат.

Физически сетива- чувственост, масаж, физически комфорт, аромати, вкусове:

-искам да си купувам дрехи, които усещам приятно и комфортно по тялото си,

-искам лесно да намирам време да готвя, да оценявам и вкусвам с наслада моите ястия,

-искам да привлека подходящия за мен масажист,

-в сексуалната връзка с…искам да изпитам пълната радост от чувственото удоволствие.

Радостта от живота- прости физически удоволствия, хармония с природата, признателност, благодарност, доволство, удовлетворение:

-искам да се радвам на живота и да го ценя,

-искам да се занимавам с градинарство поне…..дни в седмицата ,

-искам да изпитвам чувство на задоволство от моя живот,

Изграждане- стабилни устои, упорство, напредване стъпка по стъпка, постоянство:

-искам склонността ми да претупвам нещата да ме напусне напълно,

-искам да да бъда изпълнена с упорство, докато не постигна целта си,

Надеждност- търпение, сигурност, доверие, стабилност:

-искам да ми е лесно да спазвам думата си и хората да ми имат доверие,

-искам да мога търпеливо, стъпка по стъпка, да осъществя целта си,

-искам да проявявам стабилно поведение и да внушавам стабилност.

Самооценката- съзнаване на личните нужди, поставяне на подходящи граници, себеприемане:

-искам да определя кое е важно за мен и да ми е лесно да живея според тези ценности,

-искам склонността ми да подценявам себе си да ме напусне

Податливостта- инат, привързаност, противопоставяне на промяна, застой, догматични възгледи:

-искам привичната ми ленивост да ме напусне,

-искам да ми е лесно да прегърна конструктивната промяна,

-искам цялото ми желание да притежавам да се разсее.

Възстановяване на здравето- гърло, врат, брадичка, глас и гласни струни, кашлица, щитовидна жлеза:

-искам да бъде постигнато пълно изцеление в областта на…..,

-искам да привлека и разпозная подходящия за мен лечител, който да възстанови…..

-искам да привлека правилната информация, която да помогне за пълно изцеление на..

Новолунието ще повлияе на определена област в живота ви, според  дома, в който се намира Телец във вашата натална карта, по-точно там, където попада 21-ия градус на Телец.

Ако имате желание да разберете къде е това, изпратете час, ден, месец, година и място на раждане на моя имейл evgeniavalcheva@abv.bg!

Аз ще се радвам да ви отговоря по-конкретно.

Пожелавам да   посеете много късметлийски семенца, които да ви донесат плодородие във вид на физическо здраве, материални придобивки и качествени отношения.

Честито Новолуние !

Автор: Евгения Вълчева, астролог

 

Ваша,
Ирина

Вашите коментари