Пълнолуние в Скорпион – 7ми май в 13.46 часа

Скорпион е воден неподвижен знак. Дълбоката вода на знака ни дава представа за тайнствата на човешката душа, където се крият много загадки.  Той е най-силният от знаците и  е знак на смъртта и раждането, както във физически, така и в духовен смисъл. Той учи знаците на най-трудния урок, че дори в най-гъстия мрак не трябва да угасва огънят на духа. Преди да напусне този свят, всеки Скорпион прави своята среща с духовното. Много често поради криза, житейски трус или нещастие. Три са изпитанията пред Скорпиона- властта, секса и смъртта. Те имат инстинктивно усещане и за трите. Именно тези теми, както и тези за парите, финансовите ресурси, контрола, манипулациите, страховете, ще бъдат осветени от Пълнолунието. Целта е да изчистим това, което ни пречи да вървим напред и да поставим отношенията си на друго, по-високо ниво.

Трансформацията е труден процес. Нека силните и объркващи чувства и емоции, които го придружават, не ви плашат . Тревожните състояния се появяват, когато на бял свят излизат психическите ни блокажи, потиснатите ни желания. В тези дни е възможно да усещаме повишена нервна възбудимост, емоционална нестабилност. Ето защо е нужно  с особено внимание да подбираме мислите си и думите си, да не влизаме в спорове, да не инициираме скандали, защото може да предизвикаме бързо събития, които да доведат до дълбоки  кризи и сривове. Нека използваме дните на Пълнолунието  да вникнем дълбоко в душата си, да анализираме живота си, признавайки  нуждите и желанията на душата, нейните тайни, обиди, страхове и най-вече да признаем слабите си места, които ни пречат да вървим напред и да постигаме успехи.

Друга тема, която може да бъде засегната е темата за парите, за нашите финанси. По-добре би било в тези период да не правим големи покупки. Още повече на 12 май Венера тръгва в ретрограден ход и всички разходи за луксозни предмети, скъпи козметични процедури и въобще  всякакви неоправдани разходи е желателно да се избягват.

В дните на Пълнолунието е възможно да се разделим с нещо или с някого, да се разкрият дълго пазени тайни или да научим истини за нас или за други хора, които няма да ни харесат.

Не се противопоставяйте ! Наблюдавайте спокойно процеса с увереност, че старото си отива, за да направи място на нови положителни  емоции, срещи, чувства, приятелства, партньорства .

Най-силно Пълнолунието ще се усети от Телец,  Лъв, Скорпион и Водолей, но може да повлияе на всеки един от нас.

Възползвайте се от мощната енергия на Скорпиона ! Той ще ви помогне преодолеете психическите си блокажи и така, пречиствайки се, да събудите вътрешната си сила !

Автор: Евгения Вълчева, астролог
Ако желаете лична астрологична консултация, свържете се с нас през формата за контакт ТУК!

Ваша,
Ирина

Вашите коментари