Училище за моята женска душа – УМЖД

Онлайн програма в седем модула

В училище учим всичко друго, но не и как да живеем собствения си живот. Не ни учат как да намерим любовта, как да разбираме нашите и чуждите емоции, как да общуваме с партньора и децата си, как да открием своето призвание. Като цяло, никой не ни учи как да бъдем удовлетворени и щастливи, учат ни само как да имаме имидж на успешен човек в обществото. Но… законите на външния успех и вътрешното щастие са различни!

Онлайн програмата  „Училище за моята женска душа“ дава възможност да наваксате непреподаденото житейско знание. Ние- Ирина и Галена, сме подбрали най-важното знание от книги, семинари и срещи с учители, най-ценния си житейски опит, най-дълбоките си прозрения за живота, щастието, любовта, работата, и сме ги включили в седемте модула на Училище за моята женска душа. Всичко е изпитано, проверено и изпробвано от нас!

Нашето училище е различно, защото включва холистичен подход към всяка наша ученичка – методите и теорията ни обединяват западната наука, психологията, духовното познание и езотериката. Уроците са основани на теорията за единство на ум, душа и тяло. Липсата на това единство е масов проблем и ето до какво най-често води:

• Конфликти в отношенията с близките хора
• Неуспех при търсене на партньор
​• Неудовлетвореност от брака или връзката си
• Неспособност да владеем емоциите си
• Неудовлетвореност от професионална или лична реализация
• Потиснатост или липса на енергия, болести
• Чувство за празнота, дори без конкретна причина

Това са и оплакванията на жените, които ни търсят за помощ. След завършване на училището вече няма липсващи парченца от пъзела. Седемте модула обединяват разединени части на нашето АЗ и лекуват вътрешните конфликти.

Какво ще научите:

1 модул „Аз и моите родители“

Защо връзката с родителите ни е толкова важна? Защото ние сме 50% от майка си и 50% от баща си. Неприемането на родителите означава неприемане на себе си. Колкото и да твърдим, че вече сме големи, независими и твърде различни от родителите си, мощни несъзнавани импулси всъщност контролират живота ни. Връзката с майка ни и баща ни, както и техните взаимоотношения са това, което се превръща в нашия начин да обичаме, да се свързваме с хората и да вървим напред. Ние носим като багаж техните емоции, неразрешени емоционални конфликти и ограничения.

​Ето защо е нужно да разгледаме отблизо всичко това, за имаме щастлив и удовлетворяващ живот.

2 модул „Аз и партньора“

В живота си ние или търсим точния човек, или искаме да подобрим връзката си с него. Всяка жена ежедневно мисли за любимия мъж – мечтан или реален, и на тази мисъл тя посвещава време и енергия. Често обаче размислите ни за любовта не са позитивни, зареждащи и будещи усмивки, а пълни с негодувание, гняв, огорчение, разочарование и тъга. Не е предвидено любовта да ни наранява, но защо тогава са толкова малко хората, щастливи в брака или връзката си? Отговорът е, че обичаме неосъзнато – водени от старите си емоционални рани, ние не виждаме човека пред нас такъв, какъвто е. Живеем в илюзии и очаквания и същевременно приемаме твърде лично емоционалния багаж на партньора си, и така само се затваряме все повече и повече. В училището ние ще се учим да обичаме осъзнато, да комуникираме зряло и да различаваме истинското аз на партньора си, за да общуваме директно с него, без да го предизвикваме да се отбранява или да ни напада. Ще научим как да обичаме без да предаваме себе си и без да се жертваме за любовта. Щастливата връзка е от двама щастливи човека, затова всички други модули ще помогнат на жената да бъде мечтаната партньорка, а съответно и да привлече мечтания мъж или да извади рицаря от своя любим.

3 модул „Аз и децата“

Независимо дали имате или нямате деца, този модул ще ви бъде много полезен, защото ще преминете през оценка и анализ на собственото си детство. Както казахме, връзката с родителите е от основно значение за целия ни живот, но ние няма да я оценяваме като добра или лоша, а просто ще установим кои наши мисловни и поведенчески модели имат своя корен в детството ни, но вече не са ни полезни. Така ще опознаем себе си и ще разберем кое родителско наследство по-скоро ни саботира, отколкото да ни движи напред в живота. Ще научим какво значи „неправилна йерархия“ в семейството и как тя води до нещастен живот и дори до болести.

Дамите, които имат деца ще узнаят повече за това кое родителско поведение подкрепя децата и ги стимулира да разгърнат потенциала си и кое ги травмира и кара да се затварят. Ще минем и през енергийните и емоционални причини децата да боледуват и ще научим как да направим максималното да са здрави и щастливи.

Всички други модули ще подкрепят родителските ви умения, защото само една щастлива жена може да научи децата си да бъдат щастливи и само една удовлетворена и заредена жена може да дава качествено внимание и грижа на децата си

4 модул „Аз и моето тяло“

​Ние, съвременните жени, не сме свързани със своето тяло. Учени сме да се отъждествяваме с ума си и да правим разумни избори, преценявайки логическите аргументи, пренебрегвайки свиванията на стомаха или ускорения сърдечен ритъм, когато интуицията ни подсказва съвсем друго. Тялото ни е свързано неразривно с нашата интуиция и е отражение на съдържанието на подсъзнанието ни. Ако опознаем и обикнем тялото си пред нас се отваря широко вратата към един по-щастлив и удовлетворен живот, напълно в синхрон с желанията на душата ни. Но ние пренебрегваме телата си и се откъсваме още повече от тях като ги осъждаме, наричаме „дебели, грозни, болнави, непривлекателни…“, тъпчем ги с лекарства или ги коригираме и оперираме прибързано, без да чуем посланията им, без да дадем шанс на собствените си целителни способности.
В този модул ще научим защо телата ни никога не изглеждат зле или боледуват от определени болести случайно. Ще научим кои мисловни и поведенчески модели водят до определени болести или наднормено тегло. Ще работим за здравето и добрия си външен вид чрез отстраняване на дълбоката причина, а не „лекувайки“ симптомите.

5 модул „Аз и моето призвание“

Още една истина, на която никой не ни учи – можем да сме успешни само с професионално занимание, което е в синхрон с нашите таланти и силни страни и ни зарежда и изпълва с удоволствие! Често питаме хората дали вярват, че всеки е на тази планета с определена задача, която трябва да изпълни и отговорът в 90% от случаите е „ДА“. Ние също вярваме в това, защото и двете сме работили в различни сфери, но сме открили своето призвание. Можем да ви уверим, че разликата е огромна и колкото и да сме били успешни преди, сега сме и щастливи, и нетърпеливи за всеки нов работен ден. Следването на призванието носи много положителни промени в живота ни, но има и нещо повече – пренебрегването на нашите таланти и отклоняването от пътя на душата ни, води до болести, депресии, нещастни връзки и куп други неприятни обстоятелства, чрез които животът се опитва да привлече вниманието ни и да ни накара да преосмислим ценностите си.

В този модул ще правим упражнения, с които всяка от жените ще открие своите уникални качества и занимания, които й носят радост. Ще дадем идеи за професия, както и насоки за старт и съчетаване със сегашната работа.

6 модул „Аз и моята женска сила“

Какво е женска сила и защо тя ни е необходима? Ще разберем лесно като видим до какво води липсата на женска сила:
Невъзможност да срещнем точния партньор
Връзки с мъж, който е слабохарактерен, неамбициозен или не можем да му се възхищаваме и да го уважаваме
Връзки, в които ни обиждат и нагрубяват
Невъзможност да заявим истинските си желания, нужди и да бъдем чути и разбрани
Неудовлетворяващи работни отношения – ниска оценка от мениджъри, злоупотреба с времето ви, скучна или натоварваща работа
Влошено здраве – от липса на енергия до онкологични заболявания на женските органи
Трудности с децата – или ги контролираме и потискаме, или те ни се качват на главата и управляват живота ни
Неудовлетвореност и празнота
Затруднения при реализирането на плановете
​Липсващо или малко внимание от хората
В училището ще се учим кои са качествата на женското начало, как да имаме женска сила и повече женска енергия. Ползите от увеличената женска енергия са във всички области от живота – любов и романтични връзки, здраве, отношения с децата, близките и приятелите, работа и творчество.

7 модул „Аз и моите емоции“

Преди време проведохме анкета, в която питахме жените кои са темите, по които спешно им трябва обучение, най-много отговори сочеха „емоционална интелигентност“, „управление на емоциите“ или нещо сходно. Информацията, която имаме за емоциите е много противоречива – от една страна знаем, че не трябва да потискаме емоциите си, защото това води до заболявания и депресии, от друга страна неконтролираните изблици на емоции влошават отношенията ни с другите или ни карат да взимаме прибързани и погрешни решения. Възможно ли е да не потискаме емоциите си и да ги изразяваме по здравословен начин и кой е той? Имаме отговорите за вас!

В училището ще учим каква е разликата между емоции и чувства, кога емоциите се превръщат в емоционална драма и как да правим разлика между емоциите като послания на душата и емоциите, възникващи от погрешните ни убеждения за света и хората.

Тази програма е за теб ако:

• Искаш да принадлежиш към групата на онези 15% от хората, които сами творят живота си
• Готова си да положиш усилия, за да изградиш щастието си
• Желаеш да се чувстваш уверена, пълноценна и обичана жена
• Търсиш своята уникалност и призвание на тази Земя
• Мислиш, че най-добрата инвестиция е тази в собственото ти развитие и растеж

Как се провежда онлайн програмата?

Има две опции:

1. Подходяща за самостоятелна работа – при включване в курса получавате ВЕДНАГА достъп до 7те модула, като всеки модул съдържа теория, упражнения, практики, медитации, домашни под форма на видео урок.

2. Подходяща, ако предпочитате работа в група и организирано преминаване през програмата – два пъти в годината – веднъж през пролетта и веднъж през есента организираме групово преминаване през програмата чрез участие в тайна фейсбук група. Изпращаме по един модул на седмица на имейла ви, а във фейсбук групата можете да споделяте и да общувате с останалите участници, както и да ни задавате въпроси.

Пролетното издание 2021г стартира на 15ти април!

Каква е цената?

Сега 149лв! (стандартно 259лв)

При регистрация и заплащане до 12ти април, получавате и бонус – самостоятелен видео курс в три модула “Аз и парите”

Ако вече взе своето решение, последвай този линк:

ДА, ИСКАМ ДА СЕ ВКЛЮЧА В „УМЖД“

 

Ако имаш въпроси или нужда от още информация, пиши ми ТУК!