Дамски Ритрийт „Вълшебството да сбъднеш себе си - ЖЕНА“

На 23,24 и 25 септември 2022 година в „ЕКО КОМПЛЕКС ЗДРАВЕЦ“

Каним ви да преживеем заедно една вълшебна, трансформираща и активираща среща със себе си и женствеността си, чрез:

  • Йога
  • Медитации
  • Танцови практики
  • Енергийни и дихателните практики
  • Гонг сесии
  • Методи за работа със стрес и тревожност
  • Практическа лекция на тема женската енергия в любовта
  • Динамична и танцова медитация

Ако желаете да си подарите едно вълшебно пътуване в божествената си същност на жена……това магично преживяване е точно за вас!

Програма на ритрийта:

Петък 23 септември 2022г.

14:00 – 14:30 – Пристигане и настаняване

16:00 – 16:15 – Отваряне на енергийния кръг

16:30 – 17:45 – Терапевтична йога практика с мудри ( активиране на праничните потоци) с Петя

18:00 – 19:00 – Вечеря

19:30 – 20:30 – Танцова практика „Тренировката на богинята“ с Ирина

21:00 – 22:00 – Медитативна Гонг Сесия


Събота 24 септември 2022г.

8:00 – 8:30 – Пранаяма – дихателна практика  с Драга

8:30 – 9:30 – Хатха Йога с Драга

9:30 – 10:00 – Закуска

11:00-12:30 – Лекция „Женската енергия в любовта и отношенията“ с Ирина

13:00 – 14:00 – Обяд

14:00 – 15:00 – Свободно време

15:30 – 17:00 – Комплекс от енергийни упражнения за преодоляване на стрес, напрежение, тревожност. Метод за подпомагане на личностната ни промяна за преминаване от съзнателно на подсъзнателно ниво + теоретична част с Ирина

17:15 – 17:45 – Медитативна звукова терапия с дъха с Петя

19:30 – 22:30 – Специална вечеря с Танци, активиращи женската енергия и нежно женско присъствие


Неделя 25 септември 2022г.

7:45 – 9:00 – Пранаяма, хатха йога + стречинг с Петя

9:00 – 9:30 – Закуска

10:00 – 11:15 – Медитативна йога терапия за баланс на хормоните, баланс в тялото и активиране на клетките с Петя

11:15 – 12:00 – Споделяне и затваряне на енергийния кръг

Програмата може да претърпи изменения по отношение на часовете на започване и завършване на практиките!

Повече информация за практиките:

1. Танцова практика „Тренировката на богинята“: Комплекс от танцови движения, базирани на ориенталските танци и знанието за енергийните меридиани. Комплексът раздвижва енергията в тялото, освобождава блокажи и в същото време развива гъвкавост, нежност, грация, не само на ниво тяло, но и на ниво ум. Чрез танцовите движения също така изразяваме емоции, повишаваме самочувствието си, подсилваме женствеността си и балансираме мъжките си качества и прояви.

2. Лекция „Женската енергия в любовта и отношенията“: Как да развием женската си енергия, за да привлечем точния за нас партньор или да хармонизираме връзката си с настоящ партньор. • Кои са погрешните схващания за женската енергия • Практически методи да приложим знанието за женската енергия в ежедневието си.

3. Комплекс от енергийни упражнения за успокояване на стрес, напрежение и подпомагане личностната ни промяна да премине от съзнателно на подсъзнателно ниво + теоретична част.

Теорията включва: • Стресовия режим „бий се, бягай или замръзни“ и неговото влияние върху тялото • Защо в този стресов режим не може да се случи промяната, за която копнеем. • Как работят енергийните упражнения и защо заниманията с тялото са задължителен компонент от лечението ни на всички нива. • Къде метафизиката и науката се срещат и как стигат до едни и същи изводи.

4. Хатха йога, стречинг,  йога терапия, хормонален баланс, дихателни практики (пранаяма),  мудри, звукотерапия и гонг,  медитация –  като една фундаментална система, която ще отключи вътрешния глас за връзка със себе си. Ще позволи сливане на дух, душа, тяло и съзнание. Ще освободи и изчисти емоционални, ментални, физически и енергийни блокажи, за едно щастливо и приказно изживяване на същността – като пълноценна и щастлива ЖЕНА…

Включване в ритрийта:

Цена: Ранно записване до 02.09.22г. – 290 лв. 

След 02.09 – 340 лв.

Цената е за участник за трите дни и включва всички практики и лекции, 2 нощувки, 2 закуски, 2 вечери и 1 обяд.

Настаняването е в къщички с по два апартамента за трима или двама в невероятния Еко Комплекс „ЗДРАВЕЦ“ – https://complexzdravec.com/

Цената Не включва транспорт до комплекс “Здравец”.

За записване телефон: 0888799605

Местата са ограничени!

Кои са водещите:

ПЕТЯ НИКОЛОВА /Jyoti/

Водещ инструктор и учител по хатха йога и медитация с над 20 годишен опит в преподаването и вдъхновяването за личностна промяна, балансирането и хармонизирането на човешката същност.

Квалифициран йога инструктор на Националната Спорна Академия, Българската Федерация по Йога и член на Българската Йога Асоциация.

Сертифициран терапевт по Рейки, Звукотерапия и Гонг лечебна вибрация, Енергийна психология.

Получава мантра и духовно име JYOTI (разпръскващ свтлина) от Свами Сатсанги – Индия. Пътува и се обогатява в знанията си в ашрамите в Индия и Гърция.

Квалифициран учител и терапевт в духовни практики и практики за лечение с енергия, освобождаване и изчистване на физически и ментални блокажи чрез физически практики , медитация и звукотерапия – интегрална йога система, рейки, лечение с прана и звук.

Води занимания по йога за различни възрасти, Хатха йога, Йога Виняса, Йога Нидра, Медитация, Звукотерапия в Йога Парвати Център – Варна.www.yogaparvati.bg


ИРИНА ВЪЛЧЕВА-КРЪСТЕВА 

Автор на книги и статии, създател на онлайн курсове и приятел на жените в техния Път към себе си и щастието.  Мисията и е да вдъхновява,  променя живота на дамите, както тя е променила своя. Преминала през панически атаки, развод, депресия, трудни отношения с близки и приятели, любовни несгоди, три годишни опити за забременяване, фалит на семейния бизнес.  Днес е  щастливо омъжена жена, майка на две прекрасни дъщери и открила своето призвание жена.

„Обожавам да уча“ – казва Ирина.  „Повече от 20 години разучавам темите на личностното и духовно развитие, като се интересувам и от духовните учения, но и от западната наука и най-вече от техните допирни точки. В творчеството си споделям не само най-ценното от наученото, но и точно как съм го приложила за себе си. Самата аз продължавам да работя върху себе си, като посещавам различни семинари, курсове, работя индивидуално с треньори, а в момента съм студент по психология.“

Автор на няколко книги „Чуй жената в теб“, „Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб“, „Рецепти за щастлива любов,  „Дневник на чародейката от 21 ви век“ и др. 

Автор на множество статии за женската енергия и сила и т.н www.irinakrasteva.com


ДРАГА ВЕЛКОВА 

Творец и вдъхновяващ йога инструктор. Изработва бродирани брошки, плетени ангели и кукли, чанти и много други аксесоари за дома. Изкуството и творчеството под всякаква форма е дълбоко в душата и. Обожава да експериментира със всичко от материали до цветове. Инструктор по хатха йога в Йога Парвати Студио.

Очакваме ви!

Записване на телефон 0888799605!