ЖИВОТ ПО ТВОЯ МЯРКА

Програма, създадена по твоя индивидуална заявка

 

 

ИСКА ЛИ ТИ СЕ НЯКОЙ ДА ТЕ ХВАНЕ ЗА РЪКА И ДА ТИ КАЖЕ “ПРАВИ ЕДНО, ДВЕ, ТРИ”?

и това да не ти коства много време, усилия и пари….

Какво ще получиш, заявявайки тази програма:

 

Ето и как става всичко:

1. Попълвате анкета, в която споделяте своето основно житейско предизвикателство или темата, по която искате да работите. Избирате от следните теми:

Отговаряте на още няколко въпроса, които ще ми помогнат да направя индивидуално решение. Можете да подарите курса и да попълните анкетата от името на човека, на когото правите подарък.

 

2. Аз подбирам за вас ресурси – от моите видеа, статии, книги, текстове, практики (както от безплатните, така и от платените) и ви съставям индивидуален план за работа. Това няма да са просто събрани ресурси по темата, а план – тоест, ще ви обясня в какъв ред да се запознаете с материалите, кога и колко често да правите практики, упражнения и т.н. Подготвеният план ще е лесен за изпълнение и няма да ви отнема много време, за да можете да го следвате и да имате резултати.

 

3. Записвам видео с поздрав към вас и подробни инструкции какво и защо съм ви подбрала. Изпращам ви плана с всички нужни линкове на имейл.

Може да поръчате курса и за приятелка – попълвате от нейно име, а във видеото се обръщам към нея, уточнявам, че това е подарък по ваша заявка.

Този курс ще ви спести лутането из морето от информация, както и чуденето кой курс да си купите, за да се справите с предизвикателство или да постигнете цел. Две от моите супер сили са сглобяването на пъзела от многото информация на тема личностно развитие и способността да оглеждам нещата от всички перспективи – и от научна, и от духовна, комбинирам невро наука, психология, квантова наука, енергийни методи, езотерика. Не е нужно да избирате метод и подход – аз ще ви дам цялостно решение, което ще съдържа и теория, и практика!

Колко струва?

109лв.

За колко време се изготвя?

За около 4 работни дни

Колко време имам достъп до материалите?

Без краен срок!

Как става заявката на курса?

На розовия бутон по-долу е анкетата – попълвате я и ще видите нужните детайли за плащане. След плащането, аз ще ви пиша на посочения имейл, за да потвърдя, че започвам изготвяне на плана. Може да кликнете да разгледате въпросите – за заявка се счита само при направено плащане.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете ТУК!

Очаквам ви!

Ирина