Венера в Козирог и любовта

В прегледа на януарските планетарни промени преминаването на Венера в знака на Козирог има важно значение за взаимоотношенията- лични и професионални. Престоят и там ще продължи до 1-ви февруари и все още имаме време да започнем (процесът може да е дълъг) стабилизиране, укрепване, заздравяване на нашия брак или любовна връзка. Всички тези действия са ключови думи за управителя на Козирог- Сатурн. Той прави нещата трайни, стабилни, непоклатими във времето.

Сега периодът е подходящ и за начало на сериозни отношения. Но как да разберем дали новата връзка има капацитет да се превърне в дълготрайна такава? Или, ако вече сме обвързани, то как да намираме баланса, как да разгърнем любовта?

Тук астрологията може да даде добри отговори чрез метода СИНАСТРИЯ (наслагване на двете натални карти – нашата и на любимия човек). Той показва къде е спойката между двама души и къде са подводните камъни.

Аспектите между планетите на партньорите обуславят определени психологически модели на поведение напълно обективно.

Възползвайте се от тази възможност да погледнете в дълбочина и да разберете дали те пречат или подкрепят вашата съвместимост и за какъв точно тип взаимоотношения става въпрос – любов хармонична – като заслужена награда, любов трудна- като начин да научим поредния урок или просто страст, която бързо ще премине.

За да ви бъде направена Синастрия, е нужно да предоставите дата и място на раждане – своите и на любимия човек, като най-точни насоки ще получите, ако предоставите и час на раждане. Ако се интересувате от услугата – цена, възможност за комбинация с други астрологични услуги, и всички подробности, моля, свържете се с нас ТУК!

Ваша,
Ирина