Шкафче за бижута

Цена 59лв.
Размери:
Това шкафче е продадено, можете да я заявите ново. Времето за изработка е около седмица.
Моля, имайте предвид, че понякога същият артикул не е наличен в склада. В този случай ще ви предложа подобни. Рисунката също може да варира - изберете от предложенията на тази страница.
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Кутийка за бижута

Цената варира според размера: 20-30лв.

При заявка на кутийка можете да изберете форма и размер - според наличните на склад, които ще ви предложа. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е около седмица.
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Огледало и моя книга

Цената варира според комплекта: Огледало плюс книга "Докато тъсех любовта" или "Чуй жената в теб" - 30лв Огледало плюс "Дневникът на чародейката" - 49лв.

Можете да изберете форма на огледалото - според наличните на склад. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е около седмица.
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Табла

Цената варира според размера на таблата, както и зависи от това дали е изрисувана или изработена с шаблон: 25-60лв.

Можете да изберете форма и големина на таблата - според наличните на склад. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е от една до две седмици.
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Голяма кутия за бижута

Цената варира според размера на кутията, както и зависи от това дали е изрисувана или изработена с шаблон: 40-60лв.

Можете да изберете форма и големина на кутията - според наличните на склад. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е от една до две седмици.
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Моливник

Цена: 25лв.

Можете да изберете форма на кутията - според наличните на склад. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е от една до две седмици.
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Къщичка за ключове

Цената варира според размера на къщичката, както и зависи от това дали е изрисувана или изработена с шаблон: 25-60лв.

Можете да изберете форма и големина на къщичката - според наличните на склад. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е от една до две седмици.

Предлага се без кукички за ключове!
За заявка или с въпрос, кликнете на бутона:

Табло с рисунка за стена

Цената варира според размера на таблото: 25-50лв.

Можете да изберете форма и големина на таблото - според наличните на склад. Рисунката също може да варира - изберете от рисунките на тази страница или ми пишете да предложа още варианти. Времето за изработка е от една до две седмици.

За заявка или с въпрос, кликнете на бутона: