Благодаря ти, че се регистрира!

Периодично ще изпращам и още много безплатни ресурси – откъси от книгите ми, статии, видеа, уебинари, така че ще се радвам да следиш пощата си за моите писма (попадат и в спам и в “промоции” понякога).

Ако искаш първо да разбереш коя съм аз, защо пиша тези книги и статии, защо правя курсове и лекции, и как от момичето с вечно разбито сърце и паник атаки, се превърнах в жената, която помага на другите жени в любовта и в търсенето на щастието, гледай това видео:

А ето и повече информация за книгите ми:

Книга, обединяваща ценна теория и моя личен опит по пътя към мечтания живот. Като теми са засегнати взаимоотношенията, навиците, емоционалния свят, манифестирането на мечтаната реалност, раните, които носим, мисията, съдбата и свободния избор, както и физическото здраве и връзката ни с тялото.

Само книгата, на цена 14.40лв можеш да поръчаш ТУК!

Книга с курс към нея (в курса са включени практики и водени медитации) на цена 69лв. Пълна информация за този пакет ТУК!

2.  Роман “Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб”

Роман и моя истинска история за търсенето на любовта и себе си, развода ми и срещата с моята сродна душа и настоящ съпруг.

Слушай АУДИО с началото на книгата още сега ТУК!

Цена: 14.40лв

Поръчай ТУК!

3. Книга-дневник “Дневникът на чародейката от 21ви век” 

Съдържа много въпроси за саморефлексия, упражнения и визуализации. Подходяща за всяка жена, която мечтае да открие автентичното си Аз, да се освободи от ограничения, страхове и вътрешни бариери и да създаде живот по своя мярка! Илюстрирана лично от мен, цветна.

Цена: 35лв.

Пълна информация и преглед ТУК!

3. “Рецепти за щастлива любов” + дневник към книгата

Книга и дневник, с чиято помощ ще пренапишеш любовната си съдба.

САМО В ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМАТ!

Цена: 12лв

Поръчка ТУК!

Налично е и електронно издание (Kindle) на английски език в Амазон със заглавие 33 Epiphanies About Love ТУК!

Как да поръчаш?

Използвай линковете към всяка книга, а ако се затрудняваш, пиши ми на irina.v.krasteva@gmail.com като уточниш име, телефон за връзка, избрания пакет и офис на Еконт (или адрес), където да изпратя поръчката ти. (Изключение прави само “Рецепти за щастлива любов”, тъй като е в електронен формат. Предоставям достъп след получаване на сумата по банков път.)

Ако имаш въпроси или нужда от още информация, свържи се с мен ТУК!

Ваша,

Ирина