Чуй жената в теб

(16 клиентски отзива)

14,40лв.

Ако си търсеща и любопитна по природа жена, която не спира да си задава въпроси за живота и не се примирява с половинчати отговори, то това е твоята книга! Ако вярваш, че всички имаме заложби да творим своята реалност и неуморно се стремиш да развиеш своите, отхвърляйки всички наложени и самоналожени ограничения, то определено това е твоята книга! В нея ще откриеш както много от най-новата наука, доказваща огромния човешки потенциал, така и много от моите лични преживявания и прозрения по пътя ми към себе си и живота на мечтите.

Изчерпан

Категория:

Описание

В книгата споделям множество от практиките и техниките, които аз самата правя и са проработили за мен. Именно те са включени и в курса към книгата, заедно с няколко водени медитации – можете да прегледате опцията за пакет книга и курс към нея ТУК!

А ето и съдържанието на книгата:

Глава 1: Дай си позволение да твориш
Глава 2: Мисля, следователно…се обърквам
Глава 3: Чувствата – да вярваш или да не вярваш?
Глава 4: Истините и лъжите на нашите подличности
Глава 5: Алхимия на промяната
Глава 6: Към себе си с любов
Глава 7: Отказ от силата ни
Глава 8: Когато позитивното е токсично, а негативното е лечебно
Глава 9: Нетърпението, амбициите и времето
Глава 10: Другите в живота ни
Глава 11: Сянката – истината за нас отразена в другите
Глава 12: Истината на тялото срещу лъжите на ума
Глава 13: От мечтите до Истинската същност
Глава 14: Ако нищо не дава резултат, предай се!

16 отзива за Чуй жената в теб

  1. ina12_bg

    “Чуй жената в теб” е най-хубавата книга по личностно развитие, която някога съм чела! (А имам стотици в шкафа, без преувеличение). Толкова неща си сглобих в главата. И ме вдъхнови да си възобновя мечтани проекти, спрени поради перфекционизъм и да започна пак с ориенталските танци, макар и вкъщи по малко. Практиките в курса са също супер и чудесно допълват книгата.

  2. rosi.g75

    Ирина,тази книга е поредната в която във всеки ред виждам себе си.Последните месеци прочетох десетки книги и статии по личностно развитие,изгледах десетки видеа за духовно развитие и за това как да променим себе си.В главата ми настана пълна каша,тялото ми се напрегна,ума ми се луташе сред морето от информация.Чувствах ,че имам ресурса, изясниха ми се много неща,но не знаех от къде и с какво да започна да прилагам всичко научено върху себе си.Тази книга ми помогна да подредя мислите си,да успокоя ума и да намеря посоката в която да продължа.Благодаря, че те има!

  3. ivanova.dani

    Благодаря от сърце за книгата – прекрасна, изключително полезна за мен и много се радвам, че си я написала 🙂
    И за мен тя е една от най-добрите, които съм чела (и аз имам много книги).
    Така е, защото споделяш личния си опит, а това е най-ценното!
    Човек винаги може да въздейства само през личния пример 🙂
    Разпознавам се в предизвикателствата, през които си минала и в “уроците/грешките”. Виждам, че вървя по сходен път 🙂
    Разбирам езика, с който си я написала и наистина помага за подреждане на информацията в главата.
    И аз съм чела доста книги (доста от тези, които споменаваш), но така хубаво вплетено по малко от всяка, заедно със споделянията за преживяванията, ми помогнаха да навържа по-добре на нещата. Толкова достъпно описано. Браво!
    В други книгите нещата ми изглеждаха по-сложни. И сякаш липсваше цялостната картина – какво да правя с всичко това, как точно да го приложа.
    Твоята книга я прочетох на един дъх.
    Планирам съвсем скоро да я препрочета, за разлика от повечето книги, които връщам уморена в библиотеката, след като ги прочета, с известно неудовлетворение.
    В нея намерих точно това, от което имам нужда.
    По-добро разбиране на понятията.
    Вдъхновението и желанието да предприема конкретни действия.
    Видях по-ясно, че и аз е нужно да бъда повече в тялото си, не само в ума.
    Темата с чувствата е много важна, също е трудна за мен, но с помощта на тази книга получих по-добра представа.
    И най-вече надеждата, че винаги има решение, че нещата не са толкова страшни.
    Най-важното – намалих драстично обвиненията към себе си, разбрах къде съм грешала по пътя.
    Благодаря!

  4. yana.vas

    Здравей, Ирина! Вчера дочетох третата ти книга и реших да ти споделя какво съм усетила, какви мисли и чувства е задействала в мен… Най-общо казано преминах през научаване, осъзнаване, приемане на защитите и ролите, в които влизаме и запознаване с нашата истината. В този смисъл подзаглавието “Как да различим истината сред хилядите гласове вътре в нас” е идеално.
    Освен това почувствах прилив на радост, на сила, на идеи. Стремежът ми към развитие набра още по-голяма скорост. Като цяло предлагаш такова голямо изобилие от автори, свързани с ум-дух-тяло, че човек само време да си отдели, ще се зареди невероятно много. И разбира се, би си подбрал каквото му е необходимо и като техники, и като виждания.
    Сега знам, че да заявиш себе си, да се изправиш, да си уверен е много по-зареждащо и вдъхновяващо.
    И накрая – прииска ми се да пиша още книги. Съзрях и идея на каква тема може да бъде новата:)
    Благодаря, че създаде това богатство и си толкова откровена и истинска!

  5. elisdzhelilowa

    Книгата е повече от чудесна! Изчела съм стотици книги и тази наистина е впечатляваща! След толкова изчетени книги рядко откривах нова, която да ме грабне. Чуй жената в теб определено е една от най-добрите ми инвестиции!

  6. qnkasss

    Поредна прекрасна книга на Иринка.
    Това, което най-много харесвам и ценя е комплексното разглеждане на живота и подхода към решаване на житейските ситуации. Харесва ми, че не се ограничава само в психология и травми или само разглеждайки живота от духовна гледна точка, защото ние самите като хора сме много сложни и комплексни същества.
    Много вдъхновяващо ми подействаха и последните глави за Божествените трохички, защото понякога улисани в работа по себе си, стремейки се да си обясним всичко, за да може да го изчистим, забравяме, че понякога дори една молитва от сърце е достатъчна за да промени живота ни.
    Благодарности на Иринка за споделения личен опит и прекрасната книга 🙂

  7. miroslavazdrvcheva (потвърден клиент)

    Ирина, чета в момента книгата ти Чуй жената в теб. Много ми харесва, защото е написана с примери от личния ти опит и всичко звучи толкова близко и познато. Прилагам в ежедневието си практиката ти за Богинята и наистина след нея през деня се чувствам по- балансирана и спокойна. Благодаря за споделената опитност.

  8. da.stoyanova

    Книгата е много е вдъхновяваща за мен! Подчертала съм си много моменти, които са ме докоснали и отново ще ги препрочета.
    Много ми харесва, че даваш примери от личния си житейски опит – така лесно се идентифицирам с авторката, а някои от неийните предизвикателства са и мои предизвикателства. Истинска е! Може да я докосне човек. 😉
    Въобще, книгата е едно прекрасно обобщение и на моите духовни търсения и прочит на тонове книги от подобно естество.
    Препоръчвам я горещо!

  9. shiderovabibi (потвърден клиент)

    Ирина, чета книгата ти “Чуй жената в теб” и не спирам да си подчертавам текста, който да препрочитам отново. 🙂 Неща, които знам, събрани на едно място и представени с лекота. Понятни. Благодаря, много ценно!
    Пожелавам ти хубав и изпълнен с вдъхновение и изобилие 11.11. 2020г.!

  10. elena_nd

    Много силно съм очарована от книгата, чете се леко и сглобява целия пъзел на женската и не само душевност. Предизвиква емоции и всеки може да извлече много за себе си. Авторката е изключително истинска, открита, честна и за всяка жена е лесно да я разбере и усети. Благодаря много за чудесното четиво и очаквам с нетърпение следващите!

  11. veneta59

    Ирина, прекрасна книга, която прочетох за ден и половина, и нямам търпение да я прочета пак полекичка. Наистина мечтата ти от детството – да си магьосница- се е осъществила! Омагьосващо и вдъхновяващо е дар-словото ти! Благодаря за работата, която си свършила, за да ни поднесеш тези есенциални истини. Благодаря – жените точно сега имаме крещяща нужда от това – да сме жени, цялостни, уравновесени, щастливи, обичащи и обичани.Продължавай! Радвам се, че се появи на пътя ми!

  12. kiss7bg

    Привет Ирина!
    Взех си книгата “Чуй жената в теб” веднага след като изгледах един уебинар, в който ти разказваше за нея и курса към нея. Всичко тогава ми се стори толкова подредено, стъпка по стъпка, че веднага си казах: “аз ще следвам това”. Взех си наведнъж всичките ти книги, но не заради промоционалния пакет само, а поради желанието ми да изчета всичко, което си написала. Вярвам силно, че всичко се случва в точния момент. Когато взех книгата, започнах да я чета, но някак исках да вникна точно и да не пропусна нещо, все пак тя си е учебник за живота. Четенето ми вървеше доста трудно и бавно напредвах. Но, това си е имало причина. Само след около 2 месеца, някои обстоятелства в живота ми се промениха и първото нещо, което направих е да прочета книгата и да започна и паралелно с него и курса. Почувствах още с първите практики за ума и тялото, че работят за мен и това е, което искам да следвам. Книгата е много вдъхновяваща, написана с лични, докосващи истории и на разбираем език. Важното е да се върви по пътя, но да знаем точно как, за да бъде процеса удоволствие, труд, но и постигане на резултати. Благодаря ти за книгата, Ирина! Препоръчвам на всички момичета да я прочетат и да тръгнат по пътя на своето отворено сърце!

  13. forralitsa

    Наскоро започнах курса “Сърцето ми е отново цяло”, а след това реших да закупя и книгата “Чуй жената в теб”. Имах усещането, че тя би била най-полезна за периода, в който се намирам и не се излъгах! Модулите от курса също се допълват прекрасно с книгата. Прочела съм поне двайсетина други книги за личностно развитие, но никоя не ме докосна така. Ирина прекрасно описва как да разпознаем и преодолеем негативните програми, на достъпен и разбираем език, използвайки много примери от личния живот. Нейната прямота и искреност докосва читателя и му вдъхва надежда, че и той може да намери пътя към личното щастие. Практиките са приложими и разбираеми. Книгата ще ви помогне да достигнете до жената в себе си и да си обясните и свържете парчетата от пъзела.
    Вдъхновяваща и емоционална книга за всяка читателка, тръгнала по пътя на срещата със себе си.
    Благодаря ти, Ирина!

  14. swwet (потвърден клиент)

    “Чуй жената в теб” е изключителна книга, събрала в себе си толкова много мъдрост за жената и за женската енергия. Припознах себе си в голяма част от написаното. Истинско откритие за мен в книгата е това да се обърне внимание на тялото, а не само да се анализира даден проблем с ума. Докато я четях, имах чувството, че водя приятелски разговор с авторката – толкова е лично и красиво написана 🙂

  15. gab_4olakovi

    “ Здравейте момичета”- още с първите изречения усетих духа на Ирина- ясно, по женски увлекателно и силно докосващо. Тази книга може би е добре и да се препрочита. В различни моменти различни осъзнавания, бих я препрочела. Благодаря на Ирина за лекотата в писането на сложни теми. Препоръчвам я и може би бих купила и за приятелка, хубав подарък за жена ще е! Бъди вдъхновена и удовлетворена, мила Ирина!

  16. mirebu21 (потвърден клиент)

    Мила, Ирина, бързам да споделя и аз впечатления от книгата „Чуй жената в теб“. Наистина всичко описано ми звучеше толкова познато – припознах се поне на 70-80%. Толкова стегнато, структурирано и красноречиво, без излишен пълнеж, както често се случва в други книги. Обхванати са може би всички най-важни аспекти в живота, както с позитивната, така и с негативната им страна, всички теми, които са ме интересували. И най-хубавото е, че са споделени от опит, а аз никак не харесвам теоретиците :). А накрая частта за красотата и вдъхновението ми пасна идеално – от дете се занимавам с изкуство и винаги съм знаела, че то е призванието ми, дори и когато през годините съм го оставяла на заден план, отдавайки се на други неща. Крастотата пък е неизменната му спътница. Дори и когато съм имала тъмни периоди, загубвала съм пътя, мислела съм, че нямам никакво развитие, красотата е била тази, която е присъствала навсякъде с мен, просто защото ми е много лесно да я откривам навсякъде. Като обобщение мога да кажа, че красотата и хуморът са двете неща, които са ме спасявали в най-черните ми моменти и се радвам, че чрез теб разбрах, че има и други хора като мен. Успех в света на чудесата и вълшебствата и благодаря!

Добавяне на отзив