Дневникът на чародейката от 21ви век

“Дневникът на чародейката от 21ви век” е полезна книга за всяка жена, която мечтае да открие автентичното си Аз, да се освободи от ограничения, страхове и вътрешни бариери и да създаде живот по своя мярка! Използвала съм именно думата “чародейка”, защото вярвам, че абсолютно всяка съвременна жена притежава в себе си огромни съзидателни сили, колкото и обикновен живот да води. Тези сили аз наричам “магически сили”.

Макар и да съм използвала много подобни магични метафори, всъщност книгата съдържа важни научни открития, методи, практики и подходи от психологията, холистичната медицина, науката зад закона на привличането.  

Гледайте видео, в което презентирам дневника, а под видеото ще научите още за книгата и ще откриете линк за поръчка:

Дневникът съдържа много въпроси за саморефлексия по важни житейски теми. Вашите отговори, заедно с подбрани от мен насоки, упражнения и визуализации, ще ви побутнат в посоката, в която да поемете, за да трансформирате реалността си. Ще добиете яснота и пълна картина за значимото и ненужното в живота ви. Наред със знанията от експерти, които са ме вдъхновили (в областта на квантовата наука, медицината,  психологията), в книгата ще прочетете и заклинания в рими, съчинени от мен.

На всяка страница аз ще ви водя през различни теми. Озаглавила съм ги метафорично, например “Тъмната страна на твоята луна”, “Как да подхранваш магичните си сили”, “Коя е съвременната “черна магия”, но всъщност става дума за негативните ни убеждения, нашите собствени недостатъци и сенчести аспекти, баланса на мъжкото и женското в нас, границите, приоритетите, родовото наследство… и други, актуални за всяка жена, теми. (Най-долу на страницата можете да надникнете в дневника)

Дневникът е илюстриран с картини, рисувани изцяло от мен! С тази книга получавате ALL OF ME - творчеството ми - от рисуване до стихове и писане, любовта ми към магичното и науката, вдъхновението, което получавам от природата, красотата и танците. Споделям го с много любов искам да ви поканя да разкриете, обикнете и покажете на света ALL OF YOU!

Ето и цитат от увода: "Всяка жена е родена чародейка! Тя е магьосница, надарена с нечувани сили, с които да сътвори своята мечтана реалност! По някаква причина обаче, от векове сме забравили за силите, които притежаваме. Не само не градим красиви светове, но и доброволно се предаваме в плен на чужди идеи, живеем минималистично, оцеляваме, вместо да просперираме, дори наказваме сами себе си! Но аз вярвам, че всяка от нас може да събуди и развие силите си – чрез нежно напътствие, чрез подходящите въпроси, които сама да зададе на себе си.

Учудващо е колко много въпроси си задаваме ежедневно, ние, жените, и колко от тях са повърхностни, незначителни! А на колко от тях отговарят страховете, комплексите и егото ни!
В този дневник ще откриеш само важните въпроси – а отговора, те каня да потърсиш от душата си.”

Какво казват читателките за дневника:

"Прочетох и попълних дневника на един дъх. След като затворих последната страница се почувствах окрилена, много позитивна и с усещането, че мога да постигна всичко! Малко плаках - сякаш душата ми казва, че трябва да си върна женската сила и това ще стане чрез дневника! Картините в него са прекрасни! Изглеждат като нарисувани от професионален художник, но по-важното е, че на мен ми въздействат енергийно и сякаш лечебно! Благодаря, че написа и нарисува Дневника и го сподели с нас - другите чародейки :)"
Ина Станоева
Варна
"Благодаря на Ирина за чудесната творба, за изрисуваното камъче, за личното послание, за прекрасните илюстрации и за мъдрите напътствия! Книгата е изпълнена със синтезирано зание, няма нито една излишна дума. Тя ми помага да се вслушвам по-добре в собственото си тяло, да разбирам неговата мъдрост, да си задавам въпроси и да водя вътрешен диалог със себе си. За мен лично много са полезни споделените практики за раздвижване на енергиите, също и посочените основни характеристики на женската и мъжката енергия. Препоръчвам книгата на всеки, който иска да е приятел със себе си, да се разбира по-добре, да внася хармония в себе си и оттам - и в света около себе си.“
Силвия
"Благодаря за книгата и за личното подаръче от сърце. Благодаря ти, че си истинска, открита и ни допускаш до себе си. Благодаря ти, че споделяш съкровеното за теб с нас. За мен, досегът с теб ми дава нов поглед и разбиране за мен и света около мен. Книгата е красива е и е точно дневниче, което да е с мен и да ми говори, когато имам нужда.“
Мирослава

Как да поръчате дневника?

Книгата може да се поръча с наложен платеж или да се заплати по банков път. Цената е 35лв - изданието е цветно, красиво, с твърди корици. Моля, имайте предвид, че цената на доставката НЕ е включена в тези 35лв, нея ще заплатите на Еконт при получаване, според техния ценоразпис. За да поръчате дневника, кликнете на бутона:

Ако имате въпроси или нужда от още информация, пишете ми ТУК!

Прегледайте и прочетете отзиви и за другите ми книги:

  • “Чуй жената в теб”, на цена 14.40лв можете да поръчате ТУК!
  • Рецепти за щастлива любов” с дневник към нея, само електронно издание, цена 12лв, поръчка ТУК!
  • “Докато търсех любовта… намерих себе си, а после теб”, 14.40лв, поръчка ТУК!
  • “Обикни живота и себе си” – само електронно издание, безплатно, регистрация ТУК!

Всяка от тях можете да заплатите с наложен платеж при получаване.

До скоро!

Ирина