Дневникът на чародейката от 21ви век

(3 клиентски отзива)

35,00лв.

Пълна информация, описание и опция да “надникнете” в дневника ще откриете ТУК!

Категория:

Описание

Пълна информация, описание и опция да “надникнете” в дневника ще откриете ТУК!

Какво казват читателките за дневника:

“Прочетох и попълних дневника на един дъх. След като затворих последната страница се почувствах окрилена, много позитивна и с усещането, че мога да постигна всичко! Малко плаках – сякаш душата ми казва, че трябва да си върна женската сила и това ще стане чрез дневника! Картините в него са прекрасни! Изглеждат като нарисувани от професионален художник, но по-важното е, че на мен ми въздействат енергийно и сякаш лечебно! Благодаря, че написа и нарисува Дневника и го сподели с нас – другите чародейки :)”

Ина Станоева

“Благодаря на Ирина за чудесната творба, за изрисуваното камъче, за личното послание, за прекрасните илюстрации и за мъдрите напътствия! Книгата е изпълнена със синтезирано зание, няма нито една излишна дума. Тя ми помага да се вслушвам по-добре в собственото си тяло, да разбирам неговата мъдрост, да си задавам въпроси и да водя вътрешен диалог със себе си. За мен лично много са полезни споделените практики за раздвижване на енергиите, също и посочените основни характеристики на женската и мъжката енергия. Препоръчвам книгата на всеки, който иска да е приятел със себе си, да се разбира по-добре, да внася хармония в себе си и оттам – и в света около себе си.“

Силвия

“Благодаря за книгата и за личното подаръче от сърце. Благодаря ти, че си истинска, открита и ни допускаш до себе си. Благодаря ти, че споделяш съкровеното за теб с нас. За мен, досегът с теб ми дава нов поглед и разбиране за мен и света около мен. Книгата е красива е и е точно дневниче, което да е с мен и да ми говори, когато имам нужда.“

Мирослава

3 отзива за Дневникът на чародейката от 21ви век

 1. vaniageorg333

  Мисля, че книгата e едно бижу и си личи, че си я създала с много любов! Оценявам милия жест с подаръка- талисман, в които си вложила лично творчество и енергия. Почувствах се много специална като хванах книгата в ръце и разгледах красивите й страници и също така, че съм една от първите й притежателки:) Визуално надмина моите очаквания и картината на стр. 37 , която ми се падна е много красива и вдъхва спокойствие.
  Искам да ти кажа, че си много вдъхновяваща!

 2. irina.iwanova (потвърден клиент)

  Днес всяка една жена е хубаво да притежава Дневникът на чародейката! Покрай многото задачи, жените от 21 век сме забравили кои сме! Жената се чувства неудовлетворена, когато не се занимава с това, за което е родена. Дневникът е направен много красиво и елегантно, и ни помага да открием перлите вътре в нас! Картините и стихчетата на Ирина са много вдъхновяващи! Благодаря, Ирина, за този скъпоценен Дар!

 3. krasimira1_1975 (потвърден клиент)

  Благодаря, че ми напомни за чародейката в мен.
  Благодаря за вдъхновението да отделя време на себе си, за да потърся отговори на въпросите.
  Твори! Дерзай! Създавай! Обичай се!
  Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Добавяне на отзив