Рецепти за щастлива любов

Оценен 4.91 от 5, базирано на 11 потребителски оценки
(11 клиентски отзива)

14,40лв.

Обичайното ни фокусиране върху другия – как постъпва, от какво ни лишава и какво ни причинява, е повод за страдание в любовта. „Рецепти за щастлива любов“ предлага да преместим фокуса върху себе си и да приемем гледната точка, че любовта към себе си е в основата на романтичната любов.

Категория:

Описание

„Рецепти за щастлива любов“ ще ви предложи една различна от обичайната гледна точка за любовта:  Всичко, което ни се случва в любовния живот – в кого се влюбваме, какво преживяваме с него, дали страдаме или сме щастливи, не е въпрос на късмет, а е закодирано в подсъзнанието ни още от бебешките ни години. Като опознаем себе си, като открием и обикнем собствения си мрак, негативният любовен сценарий в живота ни ще спре да се повтаря. Книгата обединява западната наука и източните духовни учения, като същевременно предлага и съвсем практически насоки за това как да комуникираме с другия зряло, как да обичаме без да предаваме себе си и да губим самоуважение, как да различим истината от илюзията в любовта и какви дълбоки нужди, желания или емоционални рани са в основата на поведението на любимия мъж. „Рецепти за щастлива любов“ учи жените да обичат осъзнато – без багажа от миналото, без маски и роли, без илюзии. Любовта е предназначена да ни радва, да развива потенциала ни и да ни дава криле. Ако до сега любовта ви е причинявала страдание и сте готови за излезете от омагьосания кръг, то тази книга е за вас!

11 отзива за Рецепти за щастлива любов

 1. Оценено на 5 от 5

  tanya.atanassova

  В тази книга намерих на едно място събрани всички ключови съвети, на които съм попадала по време на собствените си търсения. Разликата в случая е, че всичко е структурирано много ясно, всеки съвет е обяснен в дълбочина и с лични примери, което го прави по-лесно разбираем и приложим в действителността. На авторката определено й се отдава да обяснява тази материя, получава й се с лекота, за разлика от други специалисти в сферата, всичко тук е разказано леко и приятно и си личи, че всеки един от съветите е лично преживян. Поздравления, много полезна книга, която със сигурност ще препрочитам.

 2. Оценено на 5 от 5

  silvia.draganova

  Здравей, Ирина! Благодаря за двете ти безценни книги и за споделения опит! Аз може би съм една от първите закупила втората ти книга 🙂 Книгата много ми хареса. Имам един навик – да подчертавам важните неща от всяка прочетена от мен книга, за да мога да си препрочитам написаното в нея. По същият начин започнах и с втората ти книга 🙂 Уви… оказа се, че всичко в нея е важно за мен 🙂 Невероятна книга… С всяка твоя споделена мисъл, виждах нагледно грешките, които съм допускала в живота си… Беше много тежко и болезнено преживяване… и въпреки всичко, бях много благодарна и изпълнена с признателност, че станах по-осъзната и имам вече възможност да изживявам любовта по нов начин 🙂 Благодаря ти! Горещо препоръчвам книгата на всеки търсещ път към истинската и споделената любов!

 3. Оценено на 5 от 5

  ekichukova

  Прочетох книгата на един дъх. Нещото, което ми харесва най-много в книгата, а и във видеата на автора, е че всичко е обяснено семпло, разбираемо и с реални факти. Приятен изказ, лична история и … много истина. Благодарение на добрите примери, книгата ми помогна да остановя важни неща за себе си. Първата книга „Докато търсех теб“ ми помогна в много труден момент. Всеки изживява любовни несгоди, всеки има проблем с родителите си, всеки изпитва някакво затруднение в общуването – книгите ми помогнаха. Благодаря!

 4. Оценено на 5 от 5

  vilka8181

  Книгата ме докосна още на мига от поканата по имейла, когато разбрах, че мога да си я поръчам. Знаех, че е за мен, без да знам подробности. Допада ми стила на авторката- приятно и достъпно поднесена информация.Първия път я прочетох на 1 дъх. Още от тогава книгата ми е настолна, винаги е в близост до мен и и на разположение. Вече 2 пъти я препрочетох и винаги откривам нещо за себе си, което преди това ми е убегнало от погледа. За тази 1 година благодарение на „Рецептите“ си отговорих на много свои въпроси, пред които не ми достигаше смелост да се изправя.
  Благодаря, Ирина!

 5. Оценено на 5 от 5

  goldfish_1

  Здравей, Ирина! Имам и двете твои книги. Първата прочетох без да спирам и за секунда дори ( с изключение на случаите в, които трябваше да избърша сълзите си). Във всяка една дума аз откривах себе си. Имаше страници, които препрочитах отново и отново. ,,Рецептите“ я чета за втори път и всеки път откривам нещо ново. Нещо, което ми дава нова храна за размисъл. Благодаря ти, че ми показа пътя към себе си. Благодаря ти, и за уебинарите, които правиш за нас! Прекрасна си!

 6. Оценено на 5 от 5

  daliq_m

  Купих си и двете книги в пакет. Първата от тях „ Докато търсех любовта” я прочетох за няколко дни. Нямах желание да лягам, сутрин бързах да стана по-рано, за да чета. Толкова увлекателна и интересна. Поздравявам те за смелостта да разкажеш истината за себе си в книга. Дори и минавайки през трудни и тежки моменти, начинът по който ги описваш е лек и приятен. Споделяш свои мисли , чувства и последвалите от това действия. Това кара много от нас да се припознаем с теб и да те чувстваме много близка.
  За втората книга „Рецепти за щастлива любов” не зная какво да кажа. Книгата е уникална. Купувала съм я за подарък на приятелки и ще продължа да го правя. Според мен това трябва да е настолна книга за всяка жена. Е, може би не всяка. За тези от нас, които искат щастие и любов във връзката си и ги търсят. Тези, които не се примиряват с болката, нещастието, тъгата, сълзите. Тези които задават въпроси и търсят отговори. Тези, които не се задоволяват с нищо по-малко от щастие, любов и хармония. И имаме право. И това право е рождено за всеки един човек. Благодаря ти за прекрасната книга. Препоръчвам я с две ръце.

 7. Оценено на 4 от 5

  iliqna_gd

  Книгата е добра, имам крещяща нужда от подобен тип книги на любовна тематика.

 8. Оценено на 5 от 5

  lili_dimitrova10

  Купих си и двете книги в пакет и съм много доволна от избора си! И двете книги са страхотни, вдъхновяващи и много полезни! „Рецептите за щастлива любов“ са най- добрите съвети за любовта, които съм чела. А за романа нямам думи просто е уникален. Почувствах се все едно съм героинята аз също имах такава драматична любов и това ми помогна да преодолея раздялата. Дойде в точния момент за мен, беше като Чудо за мен. Благодаря ти много! Успех! 😊

 9. Оценено на 5 от 5

  katia_tatoo (потвърден клиент)

  Здравей Ирина ! Първо искам да изкажа едно голямо благодаря за това, което споделяш с нас и насоките, които ни даваш 🙂 . За първи път попадам на някой, който толкова семпло и истински обяснява всичко, че няма как да не те докосне и да не разбереш. Второто,книгата е уникална, веднага намерих отговори на въпросите, които ме интересуват и започнах да се вглеждам по надълбоко в себе си. Благодаря ти Ирина, за всичко ! Желая ти да продължаваш така и много успехи 🙂

 10. Оценено на 5 от 5

  danieladamianova (потвърден клиент)

  Благодаря Ви Ирина Кръстева от сърце за хубавата книга! Намерих отговори на много въпроси, които са ме тревожили през годините. Някои от рецептите ми бяха познати, някои съвсем нови, но цялостта и организираността им е това, което ме впечатли. Още веднъж благодаря! Продължавайте в същия дух 🙂

 11. Оценено на 5 от 5

  eimisim

  Купих си книгата Ви „Рецепти за Щастлива Любов“ и я прочетох с голям интерес. Благодаря Ви, Ирина, прекрасна книга, помогна ми да осъзная много неща и то в точния момент. Ще си я ползвам и занапред като настолна книга.
  Успех на Вас.

Добавяне на отзив