Рецепти за щастлива любов

Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)

14,40лв.

Обичайното ни фокусиране върху другия – как постъпва, от какво ни лишава и какво ни причинява, е повод за страдание в любовта. „Рецепти за щастлива любов“ предлага да преместим фокуса върху себе си и да приемем гледната точка, че любовта към себе си е в основата на романтичната любов.

Категория:

Описание

„Рецепти за щастлива любов“ ще ви предложи една различна от обичайната гледна точка за любовта:  Всичко, което ни се случва в любовния живот – в кого се влюбваме, какво преживяваме с него, дали страдаме или сме щастливи, не е въпрос на късмет, а е закодирано в подсъзнанието ни още от бебешките ни години. Като опознаем себе си, като открием и обикнем собствения си мрак, негативният любовен сценарий в живота ни ще спре да се повтаря. Книгата обединява западната наука и източните духовни учения, като същевременно предлага и съвсем практически насоки за това как да комуникираме с другия зряло, как да обичаме без да предаваме себе си и да губим самоуважение, как да различим истината от илюзията в любовта и какви дълбоки нужди, желания или емоционални рани са в основата на поведението на любимия мъж. „Рецепти за щастлива любов“ учи жените да обичат осъзнато – без багажа от миналото, без маски и роли, без илюзии. Любовта е предназначена да ни радва, да развива потенциала ни и да ни дава криле. Ако до сега любовта ви е причинявала страдание и сте готови за излезете от омагьосания кръг, то тази книга е за вас!

1 отзив за Рецепти за щастлива любов

  1. Оценено на 5 от 5

    tanya.atanassova

    В тази книга намерих на едно място събрани всички ключови съвети, на които съм попадала по време на собствените си търсения. Разликата в случая е, че всичко е структурирано много ясно, всеки съвет е обяснен в дълбочина и с лични примери, което го прави по-лесно разбираем и приложим в действителността. На авторката определено й се отдава да обяснява тази материя, получава й се с лекота, за разлика от други специалисти в сферата, всичко тук е разказано леко и приятно и си личи, че всеки един от съветите е лично преживян. Поздравления, много полезна книга, която със сигурност ще препрочитам.

Добавяне на отзив