Разпродажба!

Рецепти за щастлива любов плюс дневник

(18 клиентски отзива)

12,00лв.

САМО ЕЛЕКТРОННО ИЗДАНИЕ!!!

Любовта е предназначена да ни радва, да развива потенциала ни и да ни дава криле. Ако до сега тя ви е причинявала основно страдание и сте готови да излезете от омагьосания кръг, то тази книга е за вас!

Категория:

Описание

Налично е и киндъл издание на книгата на английски език от Amazon.com Пълна информация и бутон за поръчка ще откриете ТУК!

Ето и повече за “Рецепти за щастлива любов”:

Негативният любовен сценарий в живота ни ще спре да се повтаря, но само, ако сме готови да опознаем себе си и да обикнем собствения си мрак.  В “Рецепти за щастлива любов” ще откриете как да направите това. Книгата обединява западна наука, източна мъдрост, лични истории, както и множество практически насоки и съвети, приложени от авторката в нейните лични отношения. Читателките споделят, че “Рецепти за щастлива любов” най-после “сглобява пъзела”. С помощта на дневника ще разберете как тази теория е свързана с вас и вашия любовен живот.

Дневникът към книгата съдържа 99 самоопознавателни въпроса, с чиято помощ ще научите моделите си на поведение и мислене в любовта, които са дълбоковкоренени в подсъзнанието и диктуват любовния ви живот.

18 отзива за Рецепти за щастлива любов плюс дневник

  1. tanya.atanassova

    В тази книга намерих на едно място събрани всички ключови съвети, на които съм попадала по време на собствените си търсения. Разликата в случая е, че всичко е структурирано много ясно, всеки съвет е обяснен в дълбочина и с лични примери, което го прави по-лесно разбираем и приложим в действителността. На авторката определено й се отдава да обяснява тази материя, получава й се с лекота, за разлика от други специалисти в сферата, всичко тук е разказано леко и приятно и си личи, че всеки един от съветите е лично преживян. Поздравления, много полезна книга, която със сигурност ще препрочитам.

  2. silvia.draganova

    Здравей, Ирина! Благодаря за двете ти безценни книги и за споделения опит! Аз може би съм една от първите закупила втората ти книга 🙂 Книгата много ми хареса. Имам един навик – да подчертавам важните неща от всяка прочетена от мен книга, за да мога да си препрочитам написаното в нея. По същият начин започнах и с втората ти книга 🙂 Уви… оказа се, че всичко в нея е важно за мен 🙂 Невероятна книга… С всяка твоя споделена мисъл, виждах нагледно грешките, които съм допускала в живота си… Беше много тежко и болезнено преживяване… и въпреки всичко, бях много благодарна и изпълнена с признателност, че станах по-осъзната и имам вече възможност да изживявам любовта по нов начин 🙂 Благодаря ти! Горещо препоръчвам книгата на всеки търсещ път към истинската и споделената любов!

  3. ekichukova

    Прочетох книгата на един дъх. Нещото, което ми харесва най-много в книгата, а и във видеата на автора, е че всичко е обяснено семпло, разбираемо и с реални факти. Приятен изказ, лична история и … много истина. Благодарение на добрите примери, книгата ми помогна да остановя важни неща за себе си. Първата книга “Докато търсех теб” ми помогна в много труден момент. Всеки изживява любовни несгоди, всеки има проблем с родителите си, всеки изпитва някакво затруднение в общуването – книгите ми помогнаха. Благодаря!

  4. vilka8181

    Книгата ме докосна още на мига от поканата по имейла, когато разбрах, че мога да си я поръчам. Знаех, че е за мен, без да знам подробности. Допада ми стила на авторката- приятно и достъпно поднесена информация.Първия път я прочетох на 1 дъх. Още от тогава книгата ми е настолна, винаги е в близост до мен и и на разположение. Вече 2 пъти я препрочетох и винаги откривам нещо за себе си, което преди това ми е убегнало от погледа. За тази 1 година благодарение на “Рецептите” си отговорих на много свои въпроси, пред които не ми достигаше смелост да се изправя.
    Благодаря, Ирина!

  5. goldfish_1

    Здравей, Ирина! Имам и двете твои книги. Първата прочетох без да спирам и за секунда дори ( с изключение на случаите в, които трябваше да избърша сълзите си). Във всяка една дума аз откривах себе си. Имаше страници, които препрочитах отново и отново. ,,Рецептите” я чета за втори път и всеки път откривам нещо ново. Нещо, което ми дава нова храна за размисъл. Благодаря ти, че ми показа пътя към себе си. Благодаря ти, и за уебинарите, които правиш за нас! Прекрасна си!

  6. daliq_m

    Купих си и двете книги в пакет. Първата от тях „ Докато търсех любовта” я прочетох за няколко дни. Нямах желание да лягам, сутрин бързах да стана по-рано, за да чета. Толкова увлекателна и интересна. Поздравявам те за смелостта да разкажеш истината за себе си в книга. Дори и минавайки през трудни и тежки моменти, начинът по който ги описваш е лек и приятен. Споделяш свои мисли , чувства и последвалите от това действия. Това кара много от нас да се припознаем с теб и да те чувстваме много близка.
    За втората книга „Рецепти за щастлива любов” не зная какво да кажа. Книгата е уникална. Купувала съм я за подарък на приятелки и ще продължа да го правя. Според мен това трябва да е настолна книга за всяка жена. Е, може би не всяка. За тези от нас, които искат щастие и любов във връзката си и ги търсят. Тези, които не се примиряват с болката, нещастието, тъгата, сълзите. Тези които задават въпроси и търсят отговори. Тези, които не се задоволяват с нищо по-малко от щастие, любов и хармония. И имаме право. И това право е рождено за всеки един човек. Благодаря ти за прекрасната книга. Препоръчвам я с две ръце.

  7. iliqna_gd

    Книгата е добра, имам крещяща нужда от подобен тип книги на любовна тематика.

  8. lili_dimitrova10

    Купих си и двете книги в пакет и съм много доволна от избора си! И двете книги са страхотни, вдъхновяващи и много полезни! “Рецептите за щастлива любов” са най- добрите съвети за любовта, които съм чела. А за романа нямам думи просто е уникален. Почувствах се все едно съм героинята аз също имах такава драматична любов и това ми помогна да преодолея раздялата. Дойде в точния момент за мен, беше като Чудо за мен. Благодаря ти много! Успех! 😊

  9. katia_tatoo (потвърден клиент)

    Здравей Ирина ! Първо искам да изкажа едно голямо благодаря за това, което споделяш с нас и насоките, които ни даваш 🙂 . За първи път попадам на някой, който толкова семпло и истински обяснява всичко, че няма как да не те докосне и да не разбереш. Второто,книгата е уникална, веднага намерих отговори на въпросите, които ме интересуват и започнах да се вглеждам по надълбоко в себе си. Благодаря ти Ирина, за всичко ! Желая ти да продължаваш така и много успехи 🙂

  10. danieladamianova (потвърден клиент)

    Благодаря Ви Ирина Кръстева от сърце за хубавата книга! Намерих отговори на много въпроси, които са ме тревожили през годините. Някои от рецептите ми бяха познати, някои съвсем нови, но цялостта и организираността им е това, което ме впечатли. Още веднъж благодаря! Продължавайте в същия дух 🙂

  11. eimisim

    Купих си книгата Ви “Рецепти за Щастлива Любов” и я прочетох с голям интерес. Благодаря Ви, Ирина, прекрасна книга, помогна ми да осъзная много неща и то в точния момент. Ще си я ползвам и занапред като настолна книга.
    Успех на Вас.

  12. petrova.ted (потвърден клиент)

    Здравей, Ирина,

    Вчера приключих с работата по книгата ти “Рецепти за щастлива любов” и електронния дневник към нея и искам да ти кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!

    Купих си книгата още миналото лято. Стигнах до средата, и мислех, че съм разбрала и осъзнала прочетеното, но не ……. Остана така, да отлежава на нощното ми шкафче. Все не стигах до нея, защото имаше други важни неща.
    Дойде момент, в който много силно усещах, че има какво да променя в себе си, за да бъда онзи мечтан партньор, за когото аз мечтая, но не бях сигурна как, затова започнах отново да чета книгата, отначало.
    Започнах и още с първата глава разбрах може би най – голямата си грешка – пълната липса на осъзнатост в комуникацията, реакциите на нацупеното момиченце, което постоянно се сърди, изисква, недоволства, наказва с поведението си и т.н. и т.н. С всяка следваща страница осъзнаванията ставаха все повече и по – силни. На моменти усещах буца в гърлото си, защото се откривах в почти всички погрешни поведения, които си описала. Минах през различни емоции – от гняв и обвинения към себе си как е възможно да не зная поне част от тези неща, до недоумение защо след като зная за други неща не съм ги правила и до страх, сега, когато зная грешките си ще мога ли да не ги допускам в следващата си връзка.

    Толкова земно, истински и дълбоко е описано всичко в книгата ти! За мен тя ми отвори очите и ме накара да се замисля над много неща, които искам да променя в себе си, заради себе си, за да имам истински хармонична любовна връзка! Тя ми даде отговорите на много въпроси и решенията за справянето с тях! Благодаря ти, от сърце!

  13. yana.vas

    Възхитена съм от авторката! Дълбоко познание за раните на човешката душа, ролите и маските, с които си налагаме да живеем и които ни отдалечават от същността ни, наред със страха. Наистина е невероятно да попиваш всяка дума и да я усещаш толкова близка, че да не можеш да се спреш. За една вечер прочетох 121 страници. Много ми харесва начинът на разсъждение, разбирането на нещата, нехвърлянето на вината, поемането на отговорността, самата реалност, която сочи и подтиква към действие. Харесва ми, че Ирина дава и лични примери, че е открита и нейната истина я приемам за правилна. Тя е подплатена, изстрадана, преживяна, достигната, научена. Тя е почувствана и разумна едновременно. Това я прави ценна и близка за мен.

  14. v_kovacheva

    Ирина, книгата е невероятна. Написана е толкова разбираемо и истинско. Всичко, което търсиш е там, просто трябва да я отвориш. Нещо като наръчник, имаш нужда от съвет, отваряш и хоп имаш го. Много ми хареса, със сигурност ще я чета отново и отново.

  15. ivanova.dani (потвърден клиент)

    Разбрах за Вас от уебинара Ви със Силвия на тема, свързана с отварянето на мъжкото сърце.
    Купих си идвете Ви книги, прочетох ги на един дъх една след друга! Прекрасни!
    В момента чета “Рецепти за щастлива любов” за втори път. Слушала съм безплатения Ви 5 дневен семинар, който направихте началото на февруари и много благодаря. Както и някои други Ваши видеа.
    Говоря на приятелките си за Вас, пратих на много от тях линка с уебинара със Силвия и наскоро поръчах книгата “Рецепти за щастлива любов”, подарък за приятелка за рождения й ден.
    Всички много харесват нещата, които казвате. Продължавайте да се занимавате с това, има смисъл и Ви се отдава!
    Мислено Ви пращам моята подкрепа! Вие сте според мен най-добрия автор на български по темата. Много Ви благодаря, че сте написали тези книги. Желая Ви всичко добро!

  16. rosi.g75

    И двете книги са уникални!Лично за себе си открих отговорите на много от въпросите които ме терзаеха от години.Сега ми предстои много работа,но аз знам че благодарение на теб,Ирина резултатите ще дойдат.С нетърпение очаквам и следващата ти книга.Продължавай да ни вдъхновяваш и да ни показваш правилния път.!Благодаря, че те има!

  17. pkokleva

    Интересна и вдъхновяваща! Книгата ми помогна да преоткрия женската енергия в себе си.

  18. galyaivanova_5

    Здравейте Ирина,
    Изключително практично , задържащо интереса помагало към една наистина реалистична, семпла, любяща и помагаща книга. Обхванали сте сякаш всички знания известни на земята за взаимоотношенията , любовта и щастието през призмата на една преживяваща автентична жена .
    Комплименти за вашето творение !

Добавяне на отзив