Докато търсех любовта, намерих себе си, а после теб

Роман, споделящ моята истинска история – пътешествието ми към себе си и истинската любов.

Слушайте още сега първите две глави от книгата  (ако предпочитате да четете, последвайте този линк):

Толкова много жени се припознаха в главната героиня Мария от романа ми “Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб” – нейното търсене на любовта, нейните духовни лутания и дилеми, нейните върхове и спадове на емоциите, нейните безспирно блъскащи се мисли…
 
Мария откри любовта, щастието и даде надежда на много жени, че също могат да ги открият… Аз знам, бях там през цялото време, защото всъщност историята на Мария е моята лична история 🙂
 
Търсите ли и вие любовта и сродната си душа? Поели ли сте на Пътешествие към себе си? Чудите ли се дали и другите са изпълнени със страхове, комплекси, вина, болка и горчилка, също като вас? Мислите ли, че само вие не се справяте с любовния си живот и само вие не можете да приложите духовните принципи, така че да “заработят” за вас?
 
Е, не сте сами, множество читателки преминават през същото!
 

Ето и за какво се разказва книгата…

Мария неуморно търси любовта, но винаги е била наранявана и изоставяна. Тази болка е причината да се омъжи за човек, когото е избрала единствено с разума си. Дали неудовлетворяващият брак и вечните пререкания със съпруга ù, или неугасналото пламъче в сърцето ù, а може би висша сила привличат нова любов в живота на Мария. Разтърсващото чувство малко по малко сваля всичките ù маски и тя открива как сама е разрушавала връзките си. С помощта на много размисли, книги на тема себепознание и разговори с най-близката си приятелка Кети, Мария започва да приема и харесва себе си и най-после да ръководи живота си. Време ли е за истинската любов?

"Книга, която прочетох на един дъх. Защото видях себе си в лутането по пътя на търсенето на себе си. Защото първо трябва да открием себе си. И тогава Любовта сама ще ни открие."
Krasi Deneva
"За един ден и на един дъх прочетох книгата. Такова пречистващо реване не знам от кога не съм имала. С книга за 14.40 лв определено постигнах повече от десетина сесии при психолог 🙂 Поздравления, Ирина, че си имала куража да споделиш в книга живота си и благодаря, че помагаш на доста лутащи се жени като мен!"
kami_nai
"Изчетох книгата Ви на един дъх, много лична, затрогваща, интимна, истинска! Припознах се с главната героиня в много от ситуациите."
Raddost

Можете да поръчате книгата, както и да прочетете още отзиви от читателки, на бутона по-долу.
Ако имате въпроси или нужда от още информация, пишете ми ТУК! 

Очаквам ви!

Ирина