Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб

(18 клиентски отзива)

14,40лв.

Търсиш ли голямата любов? Опитваш ли да се промениш, да си по-духовна, да изчистиш старите обиди и рани, за да си най- после готова за любовта? Ако отговорът е ДА, ако не спираш да четеш, да ходиш по семинари и да се питаш къде е сродната ти душа, то това е твоята книга. Ще откриеш много сходства с главната героиня Мария…

ПРОЧЕТИ ОТКЪС ТУК!

СЛУШАЙ ОТКЪС ТУК!

 

 

Категория:

Описание

Ето и повече за “Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб”:

Мария неуморно търси любовта, но винаги е била наранявана и изоставяна. Тази болка е причината да се омъжи за човек, когото е избрала единствено с разума си. Дали неудовлетворяващият брак и вечните пререкания със съпруга ù, или неугасналото пламъче в сърцето ù, а може би висша сила привличат нова любов в живота на Мария. Разтърсващото чувство малко по малко сваля всичките ù маски и тя открива как сама е разрушавала връзките си. С помощта на много размисли, книги на тема себепознание и разговори с най-близката си приятелка Кети, Мария започва да приема и харесва себе си и най-после да ръководи живота си. Време ли е за истинската любов?

А ето  и какво казват самите читателки за книгата:

„…В момента чета твоята книга “докато търсех любовта…” и все едно чета за себе си! Още съм в началото, но вече те чувствам страшно близка. Боя се, че вървя по твоя път. Всъщност не би трябвало да се боя, защото от това което видях от срещите ни на живо, явно ти си намерила твоя път. Значи има надежда и за мен!“

„Поръчах си твоята книга от теб с автограф. Получих я и вече я прочетох.
Нямам търпение да ти споделя впечатленията си. Разпознах се.
Бях ти споделила, че имам подобна история и искам да видя как свършва твоята. Звучи като сбъдната приказка.
Докато четях книгата доста поспорих с теб и действията ти, но след малко цитат от книга ме смиряваше.”

„Преди малко гледах уебинара от снощи и там разбрах за книгата Ви. Прочетох първите две глави на един дъх – страхотна е и ме грабна още с първите редове.

“Книгата Ви е чудесна, имах крещяща нужда от подобно четиво!!!“

„Здравей, мила Иринка!
Получих много отговори от твоите статии, осъзнах, че не съм сама, че не само аз се лутам в противоречия и така продължавам напред в дългото духовно пътешествие, в което с приятел като теб пътуването е леко и приятно, а не тежък, досаден процес. Докато търсех и още търся себе си, намерих или тя ме ме намери, твоята първа книга – истинска, докосваща, вдъхновяваща. Книга, която не просто четях, аз я преживявах.”

„Прочетох на един дъх първата ви книга “Докато търсех любовта… намерих себе си, а после теб”, плаках, смях се, мислих… и със сигурност започнах да обръщам повече внимание на себе си, започнах повече да обичам себе си. От тогава я препоръчвам горещо на всички дами около мен. Благодаря! Искрено се надявам скоро да мога да държа в ръцете си и следващата ви книга. С пожелание за здраве и нови творчески успехи. Благодаря!“

„Прочетох на 1 дъх “Докато търсех любовта…”и от части намирам себе си в главната героиня Мария, а разликите помежду ни са значително по-малко. Уникално четиво, от което имам нужда. Възхитена съм! Сякаш книгата е писана от някой, който невидимо ме е наблюдавал в детайли и от разстояние. От както се занимавам с личностното си развитие, сякаш постоянно ми се отварят и затварят вратички и тази книга ми идва като нещо, което обединява информацията ми и ми показва, че съм на прав път. Започвам “Рецептите”. Благодаря!“

Тези отзиви са получени още преди да бъде създаден този сайт, а тук, до описание, можеш да прочетеш и още!

18 отзива за Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб

  1. tanya.atanassova

    Все още я дочитам, но поздрави за смелостта на авторката да опише всичко, през което е преминала в търсене на щастие и любов – всички лутания, неуспехи, грешки, уроци. Книгата определено е нестандартна като жанр, но помага да видиш собствената си ситуация отстрани, а когато се отдалечиш от картината обикновено я виждаш по-ясно и по-добре. Наистина адмирации за смелостта!

  2. minelita8

    Kолко много ме докоснаха Вашите книги, особено първата – Докато търсих любовта. Никога не ми се е случвало да искам да изчета книгата на един дъх и да нямам търпение да разбера финала и.

    Книгата ме грабна още с едно от първите изречение, когато Андрей (ако не бъркам името) казва (парафразирам) – Ако исках да бъда с теб, щях да те потърся, как досега не си разбрала….Същите думи съм чувала… Четейки книгата, аз непрекъснато симпатизирах на героинята. Изпитвах същите емоции, същите въпроси се надигаха в мен, сякаш виждах себе си в нейните мисли, вътрешни противорения за правилно и неправилно и колебливост….Уникална книга, която си заслужава емоционалното пропътуване.

  3. silvia.draganova

    Не знам коя от двете ми твои книги ми е по-любима и коя по ми харесва 🙂 а защо ли трябва да ги сравнявам – двете книги са прекрасни и различни по своему 🙂 В интерес на истината, книгата ти я получих като подарък 🙂 Първият ми подарък 🙂 Много исках тази книга, но се наложи да пътувам и се завъртяха след това множество ангажименти и аз отложих покупката и, записах си я само в плановете в близките няколко месеца да си я поръчам…. и изведнъж я получих като подарък и много и се зарадвах 🙂 Казах си, че явно много съм я желаела тази книга и затова толкова бързо дойде при мен 🙂 Започнах да я чета веднага след като я получих и нямаше откъсване от нея, докато не стигнах до края и. Книгата е прекрасна! Виждах живота си на лента… оказа се, че и аз бях изпадала в такава ситуация и я преживявах и пак…и пак… Направи ми впечатление споделения път за изход от тази ситуация и разсъжденията ти за нея… нещо, което аз не правех в моята ситуация… Четях я и обмислях… Спомням си как и аз търсих помощ от Църквата и в нея, как и аз си казвах правилно ли е да хапвам вечер сирена с вино, кое е правилно и кое не… Еее, след като прочетох книгата ти видях светлина в тунела и разбрах, че е важното да се наслаждавам на живота и че който ме обича, ще ме обича, такава каквато съм и че трябва много да работя върху себе си и за любовта… Вече не съм толкова крайна във вижданията си и започнах да се наслаждавам на живота… и винаги избирам себе си… Книгата я препоръчах на много мои приятелки и те я прочетоха 🙂 и съответно харесаха. Обичам те, Ирина! Благодаря ти, че те има и за прекрасните книги!

  4. iliqna_gd

    Първата книга много ми пасна, открих на много места себе си и възможност да анализирам собствеото си поведение.

  5. ivanova.dani

    Разбрах за Вас от уебинара Ви със Силвия на тема, свързана с отварянето на мъжкото сърце.
    Купих си идвете Ви книги, прочетох ги на един дъх една след друга! Прекрасни!
    В момента чета “Рецепти за щастлива любов” за втори път. Слушала съм безплатения Ви 5 дневен семинар, който направихте началото на февруари и много благодаря. Както и някои други Ваши видеа.
    Говоря на приятелките си за Вас, пратих на много от тях линка с уебинара със Силвия и наскоро поръчах книгата “Рецепти за щастлива любов”, подарък за приятелка за рождения й ден.
    Всички много харесват нещата, които казвате. Продължавайте да се занимавате с това, има смисъл и Ви се отдава!
    Мислено Ви пращам моята подкрепа! Вие сте според мен най-добрия автор на български по темата. Много Ви благодаря, че сте написали тези книги. Желая Ви всичко добро!

  6. raddost

    Изчетох книгата Ви на един дъх, много лична, затрогваща, интимна, истинска! Припознах се с главната героиня в много от ситуациите. Според мен се иска голяма смелост, за да напишеш толкова лична и интимна книга и да застанеш с името и лицето си зад нея! БЛагодаря Ви! Благодаря Ви! Благодаря Ви!

    Радвам се и съм благодарна, че се докоснах до Вас! Вие сте вдъхновение за мен и ме мотивирате силно да продължавам, докато стигна до щастливата за мен развръзка! Вие върнахте вярата ми, че и на мен може да ми се случи нещо толкова прекрасно и да открия истинската любов! Благодаря Ви!

  7. kami_nai (потвърден клиент)

    За един ден и на един дъх прочетох книгата. Такова пречистващо реване не знам от кога не съм имала. С книга за 14.40 лв определено постигнах повече от десетина сесии при психолог 🙂

    Поздравления, Ирина, че си имала куража да споделиш в книга живота си и благодаря, че помагаш на доста лутащи се жени като мен!

  8. janinceto

     Прочетох книгата на един дъх, намирайки себе си в много от описаните моменти на героинята. Искам да изкажа благодарност, че съм имала възможността да срещна и докосна личност на такъв творец и професионалист като Ирина. Адски ми въздейства книгата. Ще я прочета отново!

  9. ginka.slavova

    Тези дни най-после прочетох книгата, купих си я лятото по време на Седмицата на книгата във Варна, когато Ирина ни грабна, разяснявайки връзките и отношенията с майките ни. Толкова много ми хареса и допадна тази книга и искам да споделя. Разпознавам се в много ситуации и ти се възхищавам Иринка на естествеността и огромния кураж да се бориш и справиш с настоящето ти в него момент, и че сега продължаваш да се развиваш и усъвършенстваш! Изключително увлекателно разказваш, държа ме няколко нощи до късно! Гордея се че те познавам и си ми пример неоценим. Отзивчивост и всеотдайност са твои качества, проявявани всеки път, когато се обърна към теб! Бъди щастлива и благословена!

  10. elena_nd

    Смелост, искреност, откритост и кураж в големи дози се изискват да напишеш личната си история по този начин, така че всеки читател да се разпознае между редовете. Силно емоционален роман, описващ обикновения живот в необикновената му пъстрота от събития, емоции, страст и душевност. Книга, която не само лесно се разбира, но и задължително се преживява!

  11. tedi_spasova

    Малко са думите за описание на книгата “реалност”. Препускане от глава на глава и емоционално преживавяне беше за мен, четох я на един дъх.
    Адмирации за авторката, написана леко и достъпно!

  12. kiss7bg

    Докато четях книгата ти “Чуй жената в теб” един пасаж от нея с препратка към тази книга “Докато търсех любовта…” ме накара да я прочета за по-малко от 24 часа с едно преспиване. Толкова докосваща ме и истински написана книга за Любовта и изминатия път не бях чела през живота си! А в нашето семейство още от времето, когато бях девойка винаги са се чели книги за любов. Но там историите са някак прекрасни, но чужди. Тук е лично, истинско и неподправено. Такава история се написва само от душа и сърце и е необходимо да е приживяна, за да е докосваща и истинска. Чувствах се толкова свързана и обнадеждена, че има път и ако реша да го следвам мога да приема и променя себе си ще променя и живота си. Дори изпитах удоволствие, като си представих, че процеса ще е дълъг, със спадове и върхове, но ще води към свързване със себе си. И най-вече се успокоих, че процеса протича през целия живот, като го развива и обогатява непрекъснато. Благодаря ти, Ирина! Надявам се книгата да достигне до повече жени, с което да ги мотивира и вдъхнови да тръгнат на път!

  13. ekaterina.kostadinova (потвърден клиент)

    Първият художествен роман, в който започнах да подчертавам всичко, което исках да запомня. Признавам си, даже се ядосвах, че съм била в същите ситуации и съм реагирала доста бурно, ама учим се, учим се… Много лека за четене нелека история, но пък с хубави поуки и още по-хубаво продължение! С нетърпение чакам следващите романи!

  14. Krasi Deneva (потвърден клиент)

    Книга, която прочетох на един дъх. Защото видях себе си в лутането по пътя на търсенето на себе си. Защото първо трябва да открием себе си. И тогава Любовта сама ще ни открие.

  15. pkokleva

    Страхотна книга! История, която те увлича и в същото време ти дава отговори на много въпроси.

  16. vihrogonche (потвърден клиент)

    За първи път прочетох книгата през март 2019 година, останах възхитена както от съдържанието й, така и от смелостта на авторката да сподели себе си и личната си любовна история! Много плаках докато я четях, защото виждах себе си, припознавах себе си, сякаш аз бях написала всичко това!
    През август 2021 прочетох отново книжката на Ирина, защото буквално ми се случват почти същите неща! Удивително сходни съдби и емоционални преживявания!
    Благодаря за книгата! Препоръчвам я горещо!
    Вчера си поръчах и останалите й книги, а днес ще ги получа в офис на Еконт! Вълнувам се!
    Сърдечни поздрави,
    Десислава Враджалиева,
    Психолог и астролог от София 🙂

  17. krasimira1_1975 (потвърден клиент)

    Благодаря за удоволствието да прочета книгата! Очарована съм!
    Благодаря за пътеводните светлинки! Благодаря за таланта да сътворяваш чудеса, които споделяш с нас.

  18. lilhristova (потвърден клиент)

    “Докато търсех любовта” – разкошна книга, прочетох я на един дъх! Преживях за пореден път всяка една емоция, до болка позната от собствените ми изживявания. Благодаря за прекрасната книга, в която видях себе си, разбрах, че и аз съм нормална жена с всичките си мисли, чувства и емоции. БлагоДаря от душа и сърце! Препоръчвам горещо! Една чудесна възможност да открием себе си и Любовта! ❤️❤️❤️

Добавяне на отзив