Радвам се, че ме откри!

Аз съм Ирина – автор на книги и статии, лектор и ментор на жените в техния път към любовта, щастието и дълбокия смисъл на живота. Преминала съм през панически атаки, развод, депресия, трудни отношения с близки и приятели, любовни несгоди, три годишни опити да забременея, фалит на семейния бизнес. Днес съм щастливо омъжена жена, майка на две прекрасни дъщери и открила своето призвание жена. Разбира се, че моят Път продължава и аз продължавам да споделям моите прозрения и преживявания с читателките и клиентките си.

Вярвам, че в моите книги, статии, курсове или лични сесии с мен ще намериш нужното вдъхновение и подкрепа, за да трансформираш живота си.

Защо да избереш мен?

Аз много обичам да се смея, затова често представям дори сложните и важни теми и случки по лек и забавен начин. Също така обожавам да уча – повече от 20 години чета и се образовам на тема личностно и духовно развитие (осъзнати отношения, романтични връзки, женска и мъжка енергия, преодоляване на старото програмиране и отключване на пълния потенциал на човека, холистично здраве, единство на ум-дух-тяло, енергийни техники за баланс и лечение, манифестиране и закон на привличането). Читателките ми казват, че умея да “сглобявам пъзела” от техните хаотични знания и да структурирам Пътешествието им.

Най-ценното от всичко научено първо изпробвам върху себе си, а после споделям в книгите и курсовете си. С мен получаваш едновременно знания, ясни насоки, моя личен опит, вдъхновение да направиш промените, но и урок по себе-състрадание – обичам да обяснявам от научна гледна точка защо сме такива, каквито сме, а това винаги улеснява приемането на себе си.

Тук, на моя сайт, ще откриеш пълна информация за книгите, курсовете и сесиите с мен, както и много статии, видеа и безплатни материали – всяка от изброените думи е линк и ще те отведе на съответното място.

Тук има на едно място тези и други полезни линкове: https://znap.link/IrinaKrasteva!

А в това видео можете да чуеш повече за моя личен път към щастливата и споделена любов: