Радвам се, че сте тук!

Аз съм Ирина – автор на книги и статии, лектор, магистър психолог-консултант. По този път ме отведе моята собствена съдба – преминала съм през панически атаки, развод, депресия, трудни отношения с близки и приятели, любовни несгоди, три годишни опити да забременея, фалит на семейния бизнес и финансови затруднения. Днес се чувствам благодарна и щастлива с любимия човек, децата, приятелите, писането, работата, начина си на живот. Разбира се, че моят Път продължава – аз с удоволствие споделям моите прозрения и вътрешни преживявания с читателите и клиентите си.

Вярвам, че в моите книги, статии, лекции, лични сесии с мен, ще намерите нужното вдъхновение и подкрепа, за да трансформирате живота си!

Защо да изберете мен?

Аз много обичам да се смея, затова често представям дори сложните и важни теми и случки по лек и забавен начин. Също така обожавам да уча – повече от 20 години чета и се образовам на тема психология, личностно и духовно развитие (осъзнати отношения, романтични връзки, женска и мъжка енергия, преодоляване на старото програмиране и отключване на пълния потенциал на човека, холистично здраве, единство на ум-дух-тяло, енергийни техники за баланс и лечение, манифестиране на мечтаната реалност). Изследовател съм на дълбоките причини и търсач на причинно-следствените връзки между ума-духа и тялото, между отношенията и здравето, между емоционалния свят и външния успех, между емоционалния свят и физическото тяло. Читателите ми казват, че умея да “сглобявам пъзела” от техните хаотични знания и да структурирам Пътешествието им.

Най-ценното от всичко научено първо изпробвам върху себе си, а после споделям в творчеството си. С мен получавате едновременно знания, ясни насоки, моя личен опит, вдъхновение да направите промените, но и урок по себе-състрадание – обичам да обяснявам от научна гледна точка защо сме такива, каквито сме, а това винаги улеснява приемането на себе си.

Тук, на моя сайт, ще откриете пълна информация за книгите, курсовете и сесиите с мен, както и много статии, видеа и безплатни материали – всяка от изброените думи е линк и ще ви отведе на съответното място.

Тук има на едно място тези и други полезни линкове: https://znap.link/IrinaKrasteva!

Моята мисия и цел е все повече хора да живеят добре, да бъдат себе си, да осъзнават силата си, да правят избори и да творят реалността си!