Аз съм Ирина – автор на книги и статии, създател на онлайн курсове и приятел на жените в техния Път към себе си и щастието. Моята мисия е да ги вдъхновявам да променят живота си, както аз промених своя. Преминала съм през панически атаки, развод, депресия, трудни отношения с близки и приятели, любовни несгоди, три годишни опити да забременея, фалит на семейния бизнес. Днес съм щастливо омъжена жена, майка на две прекрасни дъщери и открила своето призвание жена. Разбира се, че моят Път продължава, имам своите предизвикателства и дилеми, но винаги съм напълно откровена за своя собствен процес, емоции и етап на развитие. Много обичам и да се смея, затова често представям дори сложните и важни теми и случки по лек и забавен начин.

Също така обожавам да уча – повече от 20 години чета на тема личностно и духовно развитие развитие, а вече повече от 5 години стартирам всеки свой ден със слушане на интервю, подкаст, уебинар на някой от експертите, които харесвам и следвам.  Темите се простират от осъзнати отношения, романтични връзки, женска и мъжка енергия, преодоляване на старото програмиране и отключване на пълния потенциал на човека до холистично здраве – емоционалните причини в основата на заболяванията, единство на ум-дух-тяло, енергийни техники за баланс и лечение, най-новата наука, която обединява Западната наука и духовните учения на Изтока.

Споделям не само най-ценното от наученото, но и точно как съм го приложила за себе си в статиите си, курсовете и в четирите ми книги – “Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб” (роман по моята истинска история), “Рецепти за щастлива любов”, “Чуй жената в теб – как да различим истината си сред хилядите гласове в нас” и “Обикни живота и себе си”.

Щом аз мога, значи можеш и ти!

А в това видео можете да чуете повече за моя личен път към щастливата и споделена любов: