Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб

Оценен 4.78 от 5, базирано на 9 потребителски оценки
(9 клиентски отзива)

14,40лв.

Търсиш ли голямата любов? Опитваш ли да се промениш, да си по-духовна, да изчистиш старите обиди и рани, за да си най- после готова за любовта? Ако отговорът е ДА, ако не спираш да четеш, да ходиш по семинари и да се питаш къде е сродната ти душа, то това е твоята книга. Ще откриеш много сходства с главната героиня Мария…

ПРОЧЕТИ ОТКЪС ТУК!

СЛУШАЙ ОТКЪС ТУК!

 

 

Категория:

Описание

Ето и повече за „Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб“:

Мария неуморно търси любовта, но винаги е била наранявана и изоставяна. Тази болка е причината да се омъжи за човек, когото е избрала единствено с разума си. Дали неудовлетворяващият брак и вечните пререкания със съпруга ù, или неугасналото пламъче в сърцето ù, а може би висша сила привличат нова любов в живота на Мария. Разтърсващото чувство малко по малко сваля всичките ù маски и тя открива как сама е разрушавала връзките си. С помощта на много размисли, книги на тема себепознание и разговори с най-близката си приятелка Кети, Мария започва да приема и харесва себе си и най-после да ръководи живота си. Време ли е за истинската любов?

А ето  и какво казват самите читателки за книгата:

„…В момента чета твоята книга „докато търсех любовта…“ и все едно чета за себе си! Още съм в началото, но вече те чувствам страшно близка. Боя се, че вървя по твоя път. Всъщност не би трябвало да се боя, защото от това което видях от срещите ни на живо, явно ти си намерила твоя път. Значи има надежда и за мен!“

„Поръчах си твоята книга от теб с автограф. Получих я и вече я прочетох.
Нямам търпение да ти споделя впечатленията си. Разпознах се.
Бях ти споделила, че имам подобна история и искам да видя как свършва твоята. Звучи като сбъдната приказка.
Докато четях книгата доста поспорих с теб и действията ти, но след малко цитат от книга ме смиряваше.”

„Преди малко гледах уебинара от снощи и там разбрах за книгата Ви. Прочетох първите две глави на един дъх – страхотна е и ме грабна още с първите редове.

„Книгата Ви е чудесна, имах крещяща нужда от подобно четиво!!!“

„Здравей, мила Иринка!
Получих много отговори от твоите статии, осъзнах, че не съм сама, че не само аз се лутам в противоречия и така продължавам напред в дългото духовно пътешествие, в което с приятел като теб пътуването е леко и приятно, а не тежък, досаден процес. Докато търсех и още търся себе си, намерих или тя ме ме намери, твоята първа книга – истинска, докосваща, вдъхновяваща. Книга, която не просто четях, аз я преживявах.”

„Прочетох на един дъх първата ви книга „Докато търсех любовта… намерих себе си, а после теб“, плаках, смях се, мислих… и със сигурност започнах да обръщам повече внимание на себе си, започнах повече да обичам себе си. От тогава я препоръчвам горещо на всички дами около мен. Благодаря! Искрено се надявам скоро да мога да държа в ръцете си и следващата ви книга. С пожелание за здраве и нови творчески успехи. Благодаря!“

„Прочетох на 1 дъх „Докато търсех любовта…“и от части намирам себе си в главната героиня Мария, а разликите помежду ни са значително по-малко. Уникално четиво, от което имам нужда. Възхитена съм! Сякаш книгата е писана от някой, който невидимо ме е наблюдавал в детайли и от разстояние. От както се занимавам с личностното си развитие, сякаш постоянно ми се отварят и затварят вратички и тази книга ми идва като нещо, което обединява информацията ми и ми показва, че съм на прав път. Започвам „Рецептите“. Благодаря!“

Тези отзиви са получени още преди да бъде създаден този сайт, а тук, до описание, можеш да прочетеш и още!

9 отзива за Докато търсех любовта…намерих себе си, а после теб

 1. Оценено на 3 от 5

  tanya.atanassova

  Все още я дочитам, но поздрави за смелостта на авторката да опише всичко, през което е преминала в търсене на щастие и любов – всички лутания, неуспехи, грешки, уроци. Книгата определено е нестандартна като жанр, но помага да видиш собствената си ситуация отстрани, а когато се отдалечиш от картината обикновено я виждаш по-ясно и по-добре. Наистина адмирации за смелостта!

 2. Оценено на 5 от 5

  minelita8

  Kолко много ме докоснаха Вашите книги, особено първата – Докато търсих любовта. Никога не ми се е случвало да искам да изчета книгата на един дъх и да нямам търпение да разбера финала и.

  Книгата ме грабна още с едно от първите изречение, когато Андрей (ако не бъркам името) казва (парафразирам) – Ако исках да бъда с теб, щях да те потърся, как досега не си разбрала….Същите думи съм чувала… Четейки книгата, аз непрекъснато симпатизирах на героинята. Изпитвах същите емоции, същите въпроси се надигаха в мен, сякаш виждах себе си в нейните мисли, вътрешни противорения за правилно и неправилно и колебливост….Уникална книга, която си заслужава емоционалното пропътуване.

 3. Оценено на 5 от 5

  silvia.draganova

  Не знам коя от двете ми твои книги ми е по-любима и коя по ми харесва 🙂 а защо ли трябва да ги сравнявам – двете книги са прекрасни и различни по своему 🙂 В интерес на истината, книгата ти я получих като подарък 🙂 Първият ми подарък 🙂 Много исках тази книга, но се наложи да пътувам и се завъртяха след това множество ангажименти и аз отложих покупката и, записах си я само в плановете в близките няколко месеца да си я поръчам…. и изведнъж я получих като подарък и много и се зарадвах 🙂 Казах си, че явно много съм я желаела тази книга и затова толкова бързо дойде при мен 🙂 Започнах да я чета веднага след като я получих и нямаше откъсване от нея, докато не стигнах до края и. Книгата е прекрасна! Виждах живота си на лента… оказа се, че и аз бях изпадала в такава ситуация и я преживявах и пак…и пак… Направи ми впечатление споделения път за изход от тази ситуация и разсъжденията ти за нея… нещо, което аз не правех в моята ситуация… Четях я и обмислях… Спомням си как и аз търсих помощ от Църквата и в нея, как и аз си казвах правилно ли е да хапвам вечер сирена с вино, кое е правилно и кое не… Еее, след като прочетох книгата ти видях светлина в тунела и разбрах, че е важното да се наслаждавам на живота и че който ме обича, ще ме обича, такава каквато съм и че трябва много да работя върху себе си и за любовта… Вече не съм толкова крайна във вижданията си и започнах да се наслаждавам на живота… и винаги избирам себе си… Книгата я препоръчах на много мои приятелки и те я прочетоха 🙂 и съответно харесаха. Обичам те, Ирина! Благодаря ти, че те има и за прекрасните книги!

 4. Оценено на 5 от 5

  iliqna_gd

  Първата книга много ми пасна, открих на много места себе си и възможност да анализирам собствеото си поведение.

 5. Оценено на 5 от 5

  ivanova.dani

  Разбрах за Вас от уебинара Ви със Силвия на тема, свързана с отварянето на мъжкото сърце.
  Купих си идвете Ви книги, прочетох ги на един дъх една след друга! Прекрасни!
  В момента чета „Рецепти за щастлива любов“ за втори път. Слушала съм безплатения Ви 5 дневен семинар, който направихте началото на февруари и много благодаря. Както и някои други Ваши видеа.
  Говоря на приятелките си за Вас, пратих на много от тях линка с уебинара със Силвия и наскоро поръчах книгата „Рецепти за щастлива любов“, подарък за приятелка за рождения й ден.
  Всички много харесват нещата, които казвате. Продължавайте да се занимавате с това, има смисъл и Ви се отдава!
  Мислено Ви пращам моята подкрепа! Вие сте според мен най-добрия автор на български по темата. Много Ви благодаря, че сте написали тези книги. Желая Ви всичко добро!

 6. Оценено на 5 от 5

  raddost

  Изчетох книгата Ви на един дъх, много лична, затрогваща, интимна, истинска! Припознах се с главната героиня в много от ситуациите. Според мен се иска голяма смелост, за да напишеш толкова лична и интимна книга и да застанеш с името и лицето си зад нея! БЛагодаря Ви! Благодаря Ви! Благодаря Ви!

  Радвам се и съм благодарна, че се докоснах до Вас! Вие сте вдъхновение за мен и ме мотивирате силно да продължавам, докато стигна до щастливата за мен развръзка! Вие върнахте вярата ми, че и на мен може да ми се случи нещо толкова прекрасно и да открия истинската любов! Благодаря Ви!

 7. Оценено на 5 от 5

  kami_nai (потвърден клиент)

  За един ден и на един дъх прочетох книгата. Такова пречистващо реване не знам от кога не съм имала. С книга за 14.40 лв определено постигнах повече от десетина сесии при психолог 🙂

  Поздравления, Ирина, че си имала куража да споделиш в книга живота си и благодаря, че помагаш на доста лутащи се жени като мен!

 8. Оценено на 5 от 5

  janinceto

   Прочетох книгата на един дъх, намирайки себе си в много от описаните моменти на героинята. Искам да изкажа благодарност, че съм имала възможността да срещна и докосна личност на такъв творец и професионалист като Ирина. Адски ми въздейства книгата. Ще я прочета отново!

 9. Оценено на 5 от 5

  ginka.slavova

  Тези дни най-после прочетох книгата, купих си я лятото по време на Седмицата на книгата във Варна, когато Ирина ни грабна, разяснявайки връзките и отношенията с майките ни. Толкова много ми хареса и допадна тази книга и искам да споделя. Разпознавам се в много ситуации и ти се възхищавам Иринка на естествеността и огромния кураж да се бориш и справиш с настоящето ти в него момент, и че сега продължаваш да се развиваш и усъвършенстваш! Изключително увлекателно разказваш, държа ме няколко нощи до късно! Гордея се че те познавам и си ми пример неоценим. Отзивчивост и всеотдайност са твои качества, проявявани всеки път, когато се обърна към теб! Бъди щастлива и благословена!

Добавяне на отзив